Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  12:42:37

Κώστας Σκανδαλίδης: Κρατάμε αποστάσεις από το πινγκ πονγκ ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ

«Ο τρόπος που γίνεται η αντιπαράθεση πάλι σήμερα εδώ, στη Βουλή, είναι μια αντιπαράθεση που επαναλαμβάνει τα ίδια επιχειρήματα, το ίδιο μοτίβο, είναι σαν δυο κόμματα να παίζουν ένα πινγκ – πονγκ στο ίδιο τραπέζι και εμείς θέλουμε να έχουμε μια απόσταση από αυτό το τραπέζι», δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Κώστας Σκανδαλίδης.

Και τόνισε: «Άρα, δεν θέλουμε να έχουμε μια ίση απόσταση απέναντι στην ΝΔ και το ΣΥΡΙΖΑ, όπως μας καταγγέλλει η κυβέρνηση, θέλουμε να έχουμε μια απόσταση σοβαρή από το τραπέζι του πινγκ – πονγκ που παίζεται όλο αυτό τον καιρό».

Ο κ. Σκανδαλίδης έκανε αυτή τη δήλωση, απαντώντας στην «πολεμική» της κυβέρνησης απέναντι στο ΚΙΝΑΛ, μιλώντας στη συζήτηση που έγινε στη Βουλή για το νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, «Για την κύρωση του Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Κυπριακής Δημοκρατίας για την υλοποίηση έργων υποδομής, για την ανασυγκρότηση και αναβάθμιση των πυρόπληκτων περιοχών της Ανατολικής Αττικής».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline