Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  01:54:08

Κάτια Δανδουλάκη: Γιατί δεν θα παραστεί στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη τη Δευτέρα

Η Κάτια Δανδουλάκη δεν θα βρίσκεται τη Δευτέρα 28 Μαρτίου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο. 

Παρά την έντονη φημολογία ότι θα παραστεί στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, επειδή ως θιασάρχης υπήρξε μάρτυρας σε ένα περιστατικό κακοποιητικής συμπεριφοράς, η Κάτια Δανδουλάκη δεν θα βρίσκεται τη Δευτέρα 28 Μαρτίου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Μέσα από το Πρωινό, η ηθοποιός, που στο περιστατικό είχε βάλει τέλος στη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη, διέψευσε κατηγορηματικά τα ρεπορτάζ ότι θα βρίσκεται στο δικαστήριο και δήλωσε γι' ακόμα μία φορά την υποστήριξή της στα θύματα. Μέσα ένα αποκρουστικό κλίμα έντονης επιθετικότητας, σχεδόν ανθρωποφαγίας.

Η δήλωση στο Πρωινό:
«Σέβομαι τη σοβαρότητα της δίκης και είμαι στο πλευρό των θυμάτων 100%. Αυτή τη στιγμή τον λόγο έχει η δικαιοσύνη την οποία και εμπιστεύομαι. Δηλώνω ότι είμαι στη διάθεση της Εισαγγελίας κι αν μου ζητηθεί, θα παραστώ για να καταθέσω όσα γνωρίζω.

Δε σκοπεύω να παρουσιαστώ σε κάποιο από τα επόμενα δικαστήρια γιατί ο στόχος μου είναι η ουσία της υπόθεσης και όχι η αναπαραγωγή της εικόνας μου και του ονόματός μου που θα προκαλέσει τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης. Ο μοναδικός στόχος / σκοπός μου είναι να ακουστεί η αλήθεια με την οποία πορεύομαι όλα αυτά τα χρόνια».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline