Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τα τρία σημεία με τα κενά στα όσα είπε η αδερφή της, που την επιβαρύνουν

Τρία σημεία που η αδερφή της μητέρας «μπέρδεψε» τα γεγονότα και οι εξηγήσεις της, όταν κληθεί θα έχουν ιδιαίτερη σημασία:


• Το πρώτο έχει να κάνει με τις ώρες του θανάτου της μικρής. Άλλα κατέθεσε στην αστυνομία τότε και άλλα είπε πριν από λίγες μέρες σε τηλεοπτική της συνέντευξη, έστω και αν αργότερα έσπευσε να τα διορθώσει.

• Το δεύτερο σημείο έχει να κάνει με τη σχέση του ζευγαριού. Η θεία των παιδιών κατέθεσε τότε ότι οι γονείς βρίσκονταν σε διάσταση. Όταν ο φάκελος της υπόθεσης άνοιξε, το αρνήθηκε και είπε πως ο πατέρας έλειπε για δουλειά.

• Το τρίτο και εξίσου σημαντικό σημείο έχει να κάνει με τα προβλήματα υγείας της 33χρονης. Η θεία έχει καταθέσει πως η αδερφή της, ήταν υγιέστατη. Κάτι που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις αναρτήσεις της μητέρας.

Οι αστυνομικοί θέλουν να διαπιστώσουν τι πραγματικά συνέβαινε με την κατάσταση της υγείας της 33χρονης αλλά και με τα προβλήματα στη σχέση του ζευγαριού. Καθώς οι ημερομηνίες δείχνουν πως τα δραματικά γεγονότα συνέπιπταν με σοβαρές κρίσεις στο γάμο τους.
Επιπλέον, θέλουν να διαπιστώσουν αν η μητέρα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας που πάντως δεν είχε αναφέρει στους γιατρούς ή αν έκανε αυτές τις αναρτήσεις για να κερδίσει τη συμπόνια. Η αδερφή της, θεωρείται δεδομένο ότι γνωρίζει πολλά και θα δώσει απαντήσεις...