Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  01:09:42

«Αποκλείεται να έδρασε μόνη της η Ρούλα

Με βεβαιότητα πιστεύουν πολλοί ότι υπάρχουν συνεργοί, γνώστες και συμμέτοχοι στις τρείς δολοφονίες,Μιλώντας στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα», η Ανθούλα Ανάσογλου, δικηγόρος, σημείωσε πως πρόκειται για μια υπόθεση που την έχει στοιχειώσει.


«Έχω στοιχειώσει με αυτήν την υπόθεση όλο αυτόν τον καιρό».
Σύμφωνα με την έμπειρη δικηγόρο: «δεν είναι εύκολο να αποσπάσεις ομολογία, γιατί δεν έχει καμία ιδέα για αυτό που έκανε, θεωρεί ότι είναι ηρωίδα, γι' αυτό η αστυνομία προσπαθεί να δέσει την υπόθεση. Υπάρχει κάτι περαιτέρω».

Όπως είπε, οι Αρχές αποκλείοντας άλλα άτομα και βασιζόμενες στα στοιχεία που προέκυψαν, οδηγήθηκαν στην 33χρονη, την οποία «πρόδωσε» η μεγάλη δόση κεταμίνης που χορήγησε στην Τζωρτζίνα.

«Από παρόμοια υπόθεση που είχαμε στη Θεσσαλονίκη με αρσενικό, εκεί το είχε αγοράσει από το διαδίκτυο. Κατά τη δική μου άποψη έχουμε και απόπειρες (σ.σ. ανθρωποκτονίας) ή βαριάς σωματικής βλάβης».

Η κ. Ανάσογλου τόνισε ότι: «αποκλείεται να έδρασε μόνη της η μητέρα».
«Υπάρχει η αρχή αποδείξεων στο δικαστήριο. Η απλή λογική, το αυτονόητο, μας δείχνει την αλήθεια πολλές φορές. Όταν έχουμε 2 θανάτους και έχουμε ένα παιδάκι που έχει συνέχεια προβλήματα υγείας, όλοι υποψιαστήκαμε τι συμβαίνει. Μέλος της οικογένειάς της δεν αναρωτήθηκε αν κάτι πάει λάθος;».

«Μην εκπλαγείτε αν δείτε ότι υπάρχουν συνεργοί»

«Μην εκπλαγείτε αν δείτε ότι υπάρχουν συνεργοί», τόνισε με νόημα το πρωί της Πέμπτης (31/3) ο γενικός γραμματέας Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος.
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ και επί της ουσίας προαναγέλλοντας νέες εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση, ο κ. Μαυροειδάκος υπογράμμισε χαρακτηριστικά:

«Οι συνάδελφοί μου έχουν καταλήξει και ξέρουν αν υπάρχουν συνεργοί».

Αναφέροντας ότι η μητέρα μπορεί να έχει και συνεργούς στην πολύκροτη υπόθεση θανάτου των τριών κοριτσιών, ο γενικός γραμματέας Ειδικών Φρουρών εμφανίστηκε ξεκάθαρος.
«Δεν εξετάστηκαν όλα τα ευρήματα όπως έπρεπε», τόνισε χαρακτηριστικά χωρίς να αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline