Πέμπτη 25 Απριλίου 2024  19:04:03

Πάρις Κουρτζίδης: Όσα είπε για την αμύθητη περιουσία του Γιώργου Τράγκα – «Προέρχονται από εκβιασμό»

Πάρις Κουρτζίδης και Γιώργος Τράγκας υπήρξαν στενοί συνεργάτες, με τον πρώτο πάντως να ρίχνει τις δικές του... βόμβες σχετικά με την αμύθητη περιουσία του εκλιπόντος.

Μέσα από το Sportime διαβάσατε για το πού είχε κρύψει τον χρυσό του ο γνωστός δημοσιογράφος, αλλά και το «πάρτι» στο Twitter για την περιουσία που υπολογίζεται στα 100.000.000 ευρώ!

Ο Πρόεδρος του κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι» λοιπόν παραχώρησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», αποκαλύπτοντας σημαντικά στοιχεία για το θρίλερ με την δέσμευση της περιουσίας του που έχει ως αποτέλεσμα να μην μπορούν να αποδεχτούν την τεράστια περιουσία οι συγγενείς του.

«Αν τα χρήματα του Τράγκα ήταν μαύρα προέρχονται από εκβιασμό» είπε χαρακτηριστικά, ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξης είπε ότι ο εκλιπών του είχε δώσει έγγραφο με το οποίο καθαιρούσε την σύζυγό του Μαρία Καρρά από την οικονομική του κόμματος. Δεσμεύτηκε μάλιστα να προσκομίσει τα στοιχεία αύριο στην ίδια εκπομπή.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline