Παρασκευή 19 Απριλίου 2024  15:19:10

Στα άκρα η Τουρκία: Τα επικίνδυνα«παιχνίδια» των Γκρίζων Λύκων και ο δήθεν... σιωπηλός Σουλτάνος

Οι ανιστόρητες προκλήσεις με τους «χάρτες» που δείχνουν την Κρήτη καθώς και νησιά του Αιγαίου υπό τουρκική κυριαρχία ήταν το τελευταίο επεισόδιο στο μπαράζ των τουρκικών προκλήσεων.

Σε ένα ακραίο παραλήρημα επιδίδονται τα τελευταία 24ωρα τόσο ο κυβερνητικός εταίρος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν Ντεβλέτ Μπαχτσελί, όσο και αξιωματούχοι της Άγκυρας καθώς και τουρκικά ΜΜΕ.

Οι ανιστόρητες προκλήσεις με τους «χάρτες» που δείχνουν την Κρήτη καθώς και νησιά του Αιγαίου υπό τουρκική κυριαρχία ήταν το τελευταίο επεισόδιο στο μπαράζ των τουρκικών προκλήσεων.
Χθες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε σκληρό μήνυμα στην Άγκυρα καλώντας τον Τούρκο πρόεδρο να πάρει θέση για τον «χάρτη Μπαχτσελί» .

Η Αθήνα αντιδρά με ψυχραιμία στις γελοιότητες του ακροδεξιού εταίρου του Ερντογάν τον οποίο φαίνεται πως έχει... ξαμολήσει ο Τούρκος πρόεδρος για να κάνει την «βρόμικη» δουλειά προχωρώντας σε ακραίες προκλήσεις.
Το βέβαιο είναι πως ο Μπαχτσελί κατάφερε να δυναμιτίσει εκ νέου το κλίμα στις σχέσεις Αθήνας- Άγκυρας και πλέον μένει να δούμε πως θα εξελιχθεί το καλοκαίρι στα ελληνοτουρκικά.

Η σιωπή του Σουλτάνου
Πάντως εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δεν έχει τοποθετηθεί ακόμη για τον «χάρτη Μπαχτσελί» , ενώ σιωπή επικρατεί και από το τουρκικό ΥΠΕΞ. Σκοπίμως βέβαια.
Υπενθυμίζεται ότι την αφορμή για την εκ νέου διατύπωση ακραίων θεωριών και σεναρίων έδωσε ο «χάρτης Μπαχτσελί» που δώρισε στον ακροδεξιό εταίρο του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, η οργάνωση των Γκρίζων Λύκων και παρουσιάζει

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline