Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  14:03:54

Αλέξης Τσίπρας / Ο Μητσοτάκης δεν τολμά να πάει σε εκλογές γιατί.... Καταρρέει

Το ξεκάθαρο μήνυμα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ θα είναι πρώτος και με διαφορά όποτε και αν γίνουν εκλογές έστειλε ο Αλέξης Τσίπρας από την κατάμεστη από κόσμο πλατεία Περιστερίου.

«Η μεγάλη, καθοριστική, ζωτικής σημασίας μάχη, είναι η μάχη κατά του καθεστώτος που οικοδομεί η ΝΔ του κυρίου Μητσοτάκη» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και σημείωσε ότι ο πρωθυπουργός δεν τολμά να πάει τελικά σε εκλογές γιατί καταρρέει.
«Έχουμε τη χειρότερη κυβέρνηση στη χειρότερη στιγμή για τον τόπο. Για αυτό και λέμε ότι είναι επιτακτική ανάγκη αυτή η κυβέρνηση να φύγει» σημείωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και κατέθεσε τους επτά βασικούς άξονες του προγράμματος των πρώτων ημερών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για κοινωνικό κράτος και δικαιοσύνη.

Ειδικότερα:
• Κανένα νοικοκυριό δεν θα ξοδεύει τρεις μισθούς για ρεύμα και βενζίνη
• Η χώρα θα αποκτήσει ξανά ισχυρή εργατική νομοθεσία, κανόνες και αρχές.
• Επαναφορά της προστασίας της πρώτης κατοικίας.
• Νέο ΕΣΥ πλήρως στελεχωμένο
• Επιστροφή αναδρομικών
• Κανένας νέος δεν θα στερηθεί το δικαίωμα να σπουδάσει στην Ελλάδα
• Δικαίωμα των νέων στη στέγη με στεγαστική πολιτική

Ο Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε έγκλημα και ακραίο κυνισμό την εξαπάτηση των συνταξιούχων με τα αναδρομικά. «Δεν μας ενδιαφέρει η φθορά του Μητσοτάκη, αλλά η φθορά της κοινωνίας που καταρρέει. Οι εκλογές έγιναν εθνικά ανεύθυνη επιλογή όταν κατάλαβε ο Μητσοτάκης ότι δεν τον βολεύει» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι «δεν θα επιτρέψουμε να ξεσπιτώνονται οικογένειες και νέοι για χάρη του Airbnb» και τόνισε ότι είναι «κοινωνική ανάγκη η νίκη μας για να φύγει η κυβέρνηση συνεργασίας του Μητσοτάκη με τα συμφέροντα. Ο ΣΥΡΙΖΑ αντιστάθηκε στην Uber γιατί εμάς δεν μας κρατάει κανείς, δουλεύουμε μόνο για το λαό».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline