Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  01:44:20

Η εξωσυζυγική σχέση του «άπιστου» πρίγκιπα Ουίλιαμ ξανά στο προσκήνιο

Η ιστορία ξεκίνησε το 2019, όταν τα δημοσιεύματα ήθελαν τον εγγονό της βασίλισσας Ελισάβετ να απατά την τότε εγκυμονούσα σύζυγό του με την μαρκησία Rose.

Στο προσκήνιο ήρθαν ξανά οι φήμες περί απιστίας του πρίγκιπα Ουίλιαμ και το #prince_of_pegging έγινε trend στο Twitter.
Αναλυτικότερα, το @Deuxmoi, το οποίο αναδημοσιεύει ειδήσεις για διάσημους, ανέφερε σε tweet του: «Σχεδόν τρομάζουμε να το μοιραστούμε μαζί σας αλλά θα το κάνουμε. Αυτή η εξωσυζυγική σχέση στη βρετανική βασιλική οικογένεια είναι κοινό μυστικό στο Λονδίνο και είναι θέμα προς συζήτηση σε κάθε ειδησεογραφικό πρακτορείο. Σε ένα πρόσφατο media πάρτι, μάθαμε ότι ο αληθινός λόγος πίσω από την απιστία είναι η προτίμηση του πρίγκιπα για λίγο pegging, καθώς η γυναίκα του έχει συντηρητικές ιδέες, για να του το παρέχει. Όσο για εκείνη, δεν την ανησυχεί και προτιμά ο σύζυγός της να στρέφεται αλλού για να ικανοποιεί τις σεξουαλικές του ανάγκες. Όσο τουλάχιστον τα πράγματα δεν περιπλέκονται συναισθηματικά».

Και κάπως έτσι, η φερόμενη εξωσυζυγική σχέση του πρίγκιπα William έγινε ξανά talk of the town, με το παλάτι να τηρεί σιγήν ιχθύος.
Υπενθυμίζεται ότι η ιστορία ξεκίνησε το 2019, όταν τα δημοσιεύματα ήθελαν τον εγγονό της βασίλισσας Ελισάβετ να απατά την τότε εγκυμονούσα σύζυγό του με την μαρκησία Rose.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline