Τρίτη 23 Απριλίου 2024  09:34:38

Solidarity with Sanna»: Το «κίνημα» αλληλεγγύης στο twitter για την Φιλανδή πρωθυπουργό Σάνα Μαρίν

Μετά την κατακραυγή που δέχτηκε η Φινλανδή πρωθυπουργός, Σάνα Μαρίν για το πάρτι στο οποίο διασκέδαζε, γυναίκες από διάφορες χώρες δημοσιεύουν βίντεο χορεύοντας ως μία ένδειξη συμπαράστασης και αλληλεγγύης.

«Κίνημα» αλληλεγγύης και συμπαράστασης προς την Φινλανδή πρωθυπουργό, Σάνα Μαρίν έχει ξεκινήσει στο twitter, με γυναίκες από τη Δανία και άλλες χώρες να ποστάρουν βίντεο χορεύοντας ξέφρενα και κάνοντας tag την Σάνα Μαρίν.
Αφορμή για όλο αυτό στάθηκε η έντονη κριτική που δέχτηκε η Φινλανδή πρωθυπουργός, μετά από βίντεο που δημοσιεύτηκαν και τη δείχνουν να διασκεδάζει ξέφρενα σε ένα πάρτι. Μάλιστα πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να πουν πως η πρωθυπουργός ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών, με την ίδια να το αρνείται κατηγορηματικά.

Solidarity with Sanna
Το συγκεκριμένο «κίνημα», το Solidarity with Sanna, έχει βρει πολλούς συμπαραστάτες, ιδιαίτερα νεότερους σε ηλικία ανθρώπους που θέλουν να σταθούν στο πλευρό της πρωθυπουργού και να υποστηρίξουν, όπως λένε, το δικαίωμα να έχει ανθρώπινες στιγμές.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline