Παρασκευή 19 Απριλίου 2024  05:19:31

«Κόπηκαν» τρεις στην Εθνική πριν την ανακοίνωση για την τελική δωδεκάδα του Ευρωμπάσκετ

Τρεις ακόμα παίκτες «έκοψε» ο Δημήτρης Ιτούδης, μία μέρα πριν την αναχώρηση της Εθνικής μας ομάδας για το Μιλάνο. Την τελευταία της προπόνηση επί ελληνικού εδάφους πραγματοποίησε η Εθνική μας ομάδα, η οποία θα συνεχίσει την προετοιμασία της ενόψει Ευρωμπάσκετ χωρίς τους Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, Γιάννη Κουζέλογλου και Δημήτρη Κακλαμανάκη.

Οι τρεις τους «κόπηκαν» από τον Δημήτρη Ιτούδη μία μέρα πριν την αναχώρηση της ομάδας για το Μιλάνο και εν αναμονή της ανακοίνωσης για την τελική δωδεκάδα παικτών που θα «δώσουν το παρών» στο ερχόμενο Ευρωπαϊκό!

Η ενημέρωση της ΕΟΚ:


«Με την ολοκλήρωση της σημερινής (30/8) προπόνησης της Εθνικής Ανδρών, τελευταίας επί ελληνικού εδάφους, ο Δημήτρης Ιτούδης ευχαρίστησε τους Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, Γιάννη Κουζελογλου και Δημήτρη Κακλαμανάκη για την ουσιαστική συμβολή τους στην προετοιμασία, με τους τρεις να μη συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή για το Ευρωμπάσκετ. Ο Κουζέλογλου μάλιστα, είχε επιστρέψει μετά την πρώτη του αποχώρηση και ο Κακλαμανάκης ενσωματώθηκε εκτάκτως μόλις το περασμένο Σάββατο λόγω των προβλημάτων τραυματισμών».
«Λόγω αυτών των προβλημάτων που υφίστανται, των θεραπειών που συνεχίζουν να κάνουν οι παίκτες που τα αντιμετωπίζουν και των ιατρικών δεδομένων που διαρκώς δίνονται, για την τελική σύνθεση της αποστολής που θα αναχωρήσει αύριο (31/8) για το Μιλάνο και κατ' επέκταση και για την 12αδα του Ευρωμπάσκετ θα υπάρξουν νεότερες ενημερώσεις».

Να θυμίσουμε πως οι παίκτες που παραμένουν στη διάθεση του Ιτούδη είναι οι: Γιάννης Αντετοκούνμπο, Καλάθης, Αγραβάνης, Κώστας Αντετοκούνμπο, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Μποχωρίδης, Λούντζης, Παπανικολάου, Κασελάκης, Παπαπέτρου, Παπαγιάννης, Λαρεντζάκης, Σλούκας και Ντόρσεϊ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline