Πέμπτη 25 Απριλίου 2024  04:33:04

ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ πίσω από τα χυδαία συνθήματα του διαδικτύου κατά Μητσοτάκη.

Ανακοίνωση για ότι συνέβη στο Άλσος Γουδή εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία. «Σήμερα αποδεικνύεται με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι πίσω από τα πιο χυδαία συνθήματα του διαδικτύου βρίσκεται ο επίσημος ΣΥΡΙΖΑ» αναφέρει η Νέα Δημοκρατία σχολιάζοντας μια εικόνα που προβλήθηκε στο φεστιβάλ Σπούτνικ της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ.

«Στο επίσημο φεστιβάλ της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, όπου μιλάει απόψε και ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας, προβλήθηκε υβριστικό σύνθημα για τον πρωθυπουργό -γραμμένο με ρώσικους χαρακτήρες-, ενώ παράλληλα παρουσιαζόταν και δήθεν χιουμοριστική ζωντανή παράσταση με διασκευή γνωστού τραγουδιού στη βάση του ίδιου υβριστικού συνθήματος» σημειώνει το γραφείο Τύπου του κόμματος σε ανακοίνωση που εξέδωσε.
«Πρόκειται πια για επίσημη προώθηση του συγκεκριμένου χυδαίου συνθήματος από τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ παράλληλα μέσω της δήθεν σάτιρας ξεπλένει και υιοθετεί την προπαγάνδα του Πούτιν. Και εις ανώτερα!» καταλήγει η Νέα Δημοκρατία.

ΟΝΝΕΔ: «Μαθήματα» πολιτικού ήθους από την Νεολαία του κ. Τσίπρα

Ανακοίνωση για το ίδιο θέμα εξέδωσε και η νεολαία της Νέας Δημοκρατίας.
«Στο επίσημο φεστιβάλ της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε υβριστικό σύνθημα για τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ άξια σχολιασμού είναι η επιλογή του εκφραστή του «μηνύματος» αυτού, του ανθρώπου που παραβίασε την εθνική κυριαρχία της Ουκρανίας» τονίζει η ΟΝΝΕΔ.

Παράλληλα, σημειώνει πως «ο τρόπος, που πολιτεύονται είναι εδώ και χρόνια γνωστός. Είναι ο ίδιος τρόπος, με τον οποίον επέλεξαν να αντιμετωπίσουν κάθε πρόκληση, που συνάντησαν ως κυβέρνηση, αλλά και κάθε δυσκολία που αντιμετώπισε η χώρα μας, ενώ βρίσκονται στην αντιπολίτευση: με χυδαιότητα, υποκρισία και ανευθυνότητα».
Κλείνοντας, η νεολαία της ΝΔ ερωτά τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα αν συμφωνεί με αυτή την κίνηση. «Αυτή είναι κύριε Τσίπρα η αλλαγή και η ελπίδα που υπόσχεστε στους πολίτες;» καταλήγει.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline