Παρασκευή 19 Απριλίου 2024  17:39:52

Ροναλντίνιο για Μέσι: Δεν είναι ο καλύτερος όλων των εποχών

Μία από τις συζητήσεις που υπάρχουν στο ποδόσφαιρο είναι αυτή που αφορά στο ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών, με τον Ροναλντίνιο να ερωτάται αν είναι ο Λιονέλ Μέσι και να απαντάει αρνητικά, παρά τη φιλία που τους συνδέει από τα χρόνια τους στη Μπαρτσελόνα, για την οποία επίσης έκανε ένα σχόλιο.

Το δίλημμα ήταν για πολλά χρόνια «Μαραντόνα ή Πελέ;». Χωρίς να παραβλέπει κανείς, φυσικά, τον Γιόχαν Κρόιφ. Την τελευταία δεκαετία, όμως, τα social media και τα διεθνή ΜΜΕ έβαλαν κι άλλους υποψήφιους στη συζήτηση, όπως τον Λιονέλ Μέσι ή ακόμη και τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Έτσι, πολλές προσωπικότητες του ποδοσφαίρου καλούνται από τους δημοσιογράφους για να πάρουν θέση και ο Ροναλντίνιο δεν απέφυγε την ερώτηση, στο πλαίσιο της επίσης παρουσίασης ενός φιλικού παιχνιδιού στο οποίο θα πάρει μέρος και ο ίδιος. Συγκεκριμένα, η ερώτηση που δέχθηκε ήταν αν ο Μέσι είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών, για να δώσει την ακόλουθη απάντηση.
«Δύσκολο γιατί υπάρχουν τόσοι πολλοί παίκτες. Δεν μου αρέσει να συγκρίνω, αλλά ο Πελέ, ο Μαραντόνα κλπ. Ο καθένας ήταν ο καλύτερος παίκτης στην εποχή του».

Από εκεί και πέρα, ερωτηθείς για τη Μπαρτσελόνα, στην οποία αγωνίστηκε στο παρελθόν, ο Ροναλντίνιο είπε πως «είναι σε μια μεταβατική περίοδο πολλών αλλαγών. Ελπίζω τα πράγματα να πάνε καλά, έχουν έναν καλό προπονητή και πολύ ταλαντούχους νέους παίκτες. Η Μπάρτσα έχει τα πάντα για να επιστρέψει στην κορυφή».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline