Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022  12:59:28

Άννα Φόνσου: «Aυτός που έχει αναλάβει τη φροντίδα του Γιώργου Μαρίνου, με έβρισε και μου είπε να μην ξανασχοληθώ»

Η παλαιά και αγαπημένη ηθοποιός, τα τελευταία χρόνια, έχει αφιερωθεί στο έργο ζωής της, «Το Σπίτι του Ηθοποιού», προσφέροντας, ψυχή, χρήμα και χρόνο στο επάγγελμα που αγάπησε και υπηρέτησε.

Η Άννα Φόνσου μιλάει στην ΕΡΤ για τα δύσκολα παιδικά χρόνια στην Τήνο, για τον «κολλητό» της φίλο, τον τετράποδο Αδόλφο Αλφόνσο, αλλά και την πρώτη φορά που τον «πάρκαρε» μπροστά σ' ένα θέατρο αναζητώντας εργασία. Παράλληλα, αναφέρθηκε στον Γιώργο Μαρίνο. «Τον φιλοξένησα στο Σπίτι του Ηθοποιού σε μία σουίτα, φώναξα μία νοσηλεύτρια και είπα στο προσωπικό να μην πηγαίνουν να του ζητούν φωτογραφίες. Μαζί του βρισκόταν και ο κος Βασίλης, τα παιδιά του οποίου έχει βαφτίσει ο Γιώργος Μαρίνος. Αφού πέρασε ένας μήνας, του είπα ότι δεν μπορούμε να τον έχουμε στο Σπίτι του Ηθοποιού εφόσον έχει λεφτά» είπε, αρχικά, η Άννα Φόνσου.

«Μου είπε τότε ότι είχα δίκιο, έρχεται ο Φασουλής, τον πήρε μαζί με τον κ. Βασίλη για να πάει σε ένα ίδρυμα και την επόμενη ημέρα του τηλεφώνησα και μου είπε ότι είναι σ' έναν παράδεισο. Του είπα ότι θα πάω την επόμενη ημέρα, τον κάλεσα νωρίτερα και δεν απαντούσε. Μετά με πήρε ο κ. Βασίλης, μου είπε να μην ξανασχοληθώ ποτέ με τον Μαρίνο για το πού είναι και τι κάνει και με έβρισε κιόλας! Δεν έχει δικαίωμα να μην μας λέει που είναι και τι κάνει ο Γιώργος Μαρίνος» πρόσθεσε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline