Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  00:57:52

Επίτιμος διδάκτορας του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος ο πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου και επικείμενος υπηρεσιακός Πρωθυπουργός

Η τιμητική ανακήρυξη του Ιωάννη Σαρμά θα γίνει την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη.

Ο πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου Ιωάννης Σαρμάς θα ανακηρυχθεί επίτιμος διδάκτορας του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος, στη Σχολή Ανθρωπιστικών, Κοινωνικών και Οικονομικών Επιστημών.

Η τελετή αναγόρευσης του προέδρου του Ελεγκτικού Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2023 στην Θεσσαλονίκη στις 18:30, στο κεντρικό αμφιθέατρο του κτιρίου Α, του Διεθνούς Πανεπιστήμιου της Ελλάδος στη Θέρμη της συμπρωτεύουσας (14ο χ.λ.μ. Θεσσαλονίκης - Ν. Μουδανίων).

Τον έπαινο του τιμωμένου θα εκφωνήσει ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος, ομότιμος καθηγητής της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ Αθανάσιος Καΐσης.

Θα ακολουθήσει αντιφώνηση του τιμωμένου Ιωάννη Σαρμά, με θέμα «Το μέλλον της δικαστικής απόφασης σε εποχές τεχνητής νοημοσύνης».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline