Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  12:41:36

Παπαγεωργίου και Μύκονος

Εμβληματικό όνομα, με ιστορική παράδοση και προσφορά στο χώρο της Μυκόνου, εκείνο του Ηλία Παπαγεωργίου. Αντικατάσταση και νέα πορεία.

Με αρκετές διακυμάνσεις έως σήμερα, για την «SANTA ELENA ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ» και δ.τ. «SANTA ELENA ΑΞΕΤΕ»

Νέο μέλος του Δ. Σ. ο Κωνσταντίνος Μουζάκης σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος Δημητρίου Κολώνια.
Μετά την αντικατάσταση αυτή το Διοικητικό Συμβούλιο ανασυγκροτήθηκε σε σώμα και η νέα σύνθεση του έχει ως κατωτέρω:

1) Χριστιάνα Παπαγεωργίου του Ηλία, επιχειρηματίας, γεννηθείσα στην Αθήνα το έτος 1970, κάτοικος Δροσιάς Αττικής οδός Κωστή Παλαμά και Ντολγοπόλωφ 9Γ, ως Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Εταιρείας

2) Κωνσταντίνος Κωτσιγιάννης του Νικολάου, δικηγόρος, γεννηθείς στην Αθήνα το έτος 1958, κάτοικος Γλυφάδας, οδός Δασκαρόλη, αριθ. 17, ως Αντιπρόεδρος

3) Κωνσταντίνος Μουζάκης του Διονυσίου και της Αγγελικής, ιδιωτικός υπάλληλος, γεννηθείς στην Αθήνα το έτος 1967, κάτοικος Δροσιάς Αττικής οδός Κωστή Παλαμά και Ντολγοπόλωφ 9Γ, ως Μέλος

4) Όλγα Κοράκη του Ματθαίου και της Βιργινίας, δικηγόρος, που γεννήθηκε στη Χίο το έτος 1972, κάτοικος Γλυφάδας, οδός Επαμεινώνδα, αριθμός 85, Μέλος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφασίζει την ανάκληση των εξουσιών που παρασχέθηκαν προς εκπροσώπηση της εταιρείας με την από 27.3.2012 απόφασή του και την ανάθεση στην Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου Χριστιάνα Παπαγεωργίου η οποία θα ενεργεί από μόνη της, και στον Αντιπρόεδρο Κωνσταντίνο Κωτσιγιάννη και τον Νικόλαο Μιχαηλίδη οι οποίοι θα ενεργούν από κοινού, των σημαντικών εξουσιών και αρμοδιοτήτων.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline