Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  01:28:33

Νέα πρόσωπα στο Ωνάσειο

Αλλαγές στο διοικητικό συμβούλιο του «Ωνασείου» και τερματισμός της θητείας στους επικεφαλής δύο νοσοκομείων.

Συγκεκριμένα με απόφαση του αρμόδιου υπουργού Ανδρέα Λυκουρέντζου ορίζονται ως νέα μέλη στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου τα κατωτέρω πρόσωπα:

α. Γαβρά Στέφανο του Ιωάννη, Επίτιμο Αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου, σε αντικατάσταση του Χατζή Αναστάσιου, με αναπληρωτή του τον Τσακόπουλο Ελευθέριο του Παναγιώτη, Επίτιμο Αεροπαγίτη, σε αντικατάσταση του Παπαδόπουλου Αγγέλου.

β. Κοκκίνη Χρήστο του Αντωνίου, Οικονομολόγο−Διευθυντή Τραπέζης, σε αντικατάσταση του Παρασκευαΐδη Ιωάννη, με αναπληρωτή του τον Κοκκινέα Αθανάσιο του Γεωργίου, Δικηγόρο, σε αντικατάσταση του Τραφαλή Δημήτριου.

γ. Καπρίνη Ιωάννη του Κοσμά, Καρδιολόγο, σε αντικατάσταση του Αναστασίου Νικόλαου, με αναπληρωτή του τον Θεοδωρόπουλο Αθανάσιο του Σταύρου, Δικηγόρο με σε αντικατάσταση του Καπρίνη Ιωάννη.
Πρόεδρος του Συμβουλίου παραμένει ο Λεκάκης Ιωάννης. Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου ορίζεται ο Ιωαννίδης Ιωάννης.

2. Η θητεία των ανωτέρω διοριζομένων λήγει με τη λήξη της θητείας και των λοιπών μελών του Συμβουλίου.

Παράλληλα με απόφαση του Υπουργού Υγείας, μετά τον τερματισμό της ενιαίας διοίκησης των νοσοκομείων ΣΩΤΗΡΙΑ και ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ, διαπιστώθηκε η αυτοδίκαιη λύση της θητείας του κοινού διοικητή κ. Γεωργίου Παπαδόπουλου και του αναπληρωτή διοικητή του πρώτου Ιωάννη Σταυρινού και του δεύτερου Χρήστου Τσάμη.

 

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline