Τρίτη 26 Μαϊου 2020  13:11:51

Περιορισμένες τελικά οι νέες προσλήψεις

Ακόμα οι καθαρίστριες περιμένουν να προσληφθούν, ενώ οι 2400 υπάλληλοι της παλαιάς ΕΡΤ δεν θα επανέλθουν αυτόματα. Θα περάσουν από κρίση. Παράλληλα οι 15.000 προσλήψεις για τον φετινό χρόνο περιορίζονται σημαντικά.

Ο υπουργός Αναπληρωτής Διοικητικής Μεταρρύθμισης διαβεβαιώνει ότι «δεν πρόκειται για να γίνουν ρουσφετολογικές και ανεξέλεγκτες προσλήψεις. Οι ίδιοι περιορισμοί θα υπάρξουν και για τα αποθεματικά των ταμείων, νοσοκομείων, ταμείων, οργανισμών.

Όπως σημειώνει ο Γιώργος Κατρούγκαλος «δεν είναι μέτρο οριστικής αφαίρεσης. Στην Ολλανδία υπάρχει από καιρό παρόμοιος νόμος».

Όπως επίσης είπε ο κ. Κατρούγκαλος αναφερόμενος στο νομοσχέδιο για το δημόσιο υπάρχουν σε αυτό σημαντικές τομές για τον εκδημοκρατισμό της δημόσιας διοίκησης για την αντιμετώπιση της γραφειοκρατίας και για την γενίκευση της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.

Όσον αφορά τις προσλήψεις είπε ότι θα γίνουν περιορισμένες, στους τομείς της Υγείας, της Παιδείας και των ελεγκτικών μηχανισμών.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline