Τετάρτη 27 Μαϊου 2020  00:25:42

Θα τους ρίξουν τα οικονομικά

Πέντε ημέρες τώρα διαβεβαίωναν ότι δεν αλλάζουν σε τίποτα από τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις. Ότι " σύντομα κλείνει η συμφωνία", είναι ζήτημα ημερών από το Φεβρουάριο κι όλες.

Για να ακολουθήσουν τα νέα ψέματα αυτά που έχουν σχέση με τις νέες οικονομικές δεσμεύσεις. Απίθανοι νέοι φόροι και περικοπές. Αμετακίνητος ο ΕΝΦΙΑ ως φόρος περιουσίας, έκτακτες εισφορές, τεράστιες επιβαρύνσεις για όλα τα λαϊκά και μεσαία στρώματα από τον ΦΠΑ, μεγάλη φορολογία εισοδήματος.

Μέχρι τον Φεβρουάριο κράτησαν οι παλιές δόσεις προς το Κράτος με τον ΕΝΦΙΑ και έκτοτε έχουμε για τέσσερις σχεδόν μήνες αμεριμνησία, καμιά δόση ή καταβολή. Όμως από τον Ιούλιο έρχεται η νέα καταιγίδα από φόρους του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι ασύλληπτες επιβαρύνσεις αλλά και οι κίνδυνοι για τις συντάξεις, τους μισθούς, τις καταθέσεις, της αστάθειας στο ευρώ. " Η νέα κατάσταση στην οικονομία θα δοκιμάσουν την αντοχή της διακυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου. Θα τους ρίξουν από την εξουσία πολύ σύντομα. Μέσα σε λίγους μήνες " λένε οι προβλέψεις ξένων διπλωματών.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Σχετικά Άρθρα

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline