Σάββατο 11 Ιουλίου 2020  04:56:04

Ο λαλίστατος Υπουργός

Από πλευράς δημοσιότητας ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Στέλιος Αλεξιάδης δεν βρίσκεται στο ενδιάμεσο του πληθωρικού Γιάννη Βαρουφάκη και του σιωπηλού νέου ΥΠΟΙΚ Ευάγ. Τσακαλώτου. Μπατάρει.

Συγκεκριμένα, κάνει αρκετά συχνά δηλώσεις και εξαγγελίες μέτρων. Ασυνήθιστα πολλές σε σύγκριση με τον κ. Τσακαλώτο και επιπλέον με χαρακτήρα κάποιας προχειρότητας αλλά και αντιφατικότητας.

Με συνέπεια ένα διαρκές σκοτάδι -από τις νέες αντικειμενικές αξίες και τις δόσεις στην Εφορία έως τις νέες περικοπές στις συντάξεις, ή πότε θα πληρώσει το Δημόσιο τα εφάπαξ στους συνταξιούχους ΔΥ . Με εξαγγελίες υπερβολικές ενίοτε, απλουστευτικές και δημαγωγικές.

"Δεν θα έχουμε καμμιά υποχρέωση το 2016 με τον ΕΝΦΙΑ" δήλωσε σοβαρότατα ο κ. Αλεξιάδης, εννοώντας ότι στη θέση του θα μπει ο νέος φόρος Ακίνητης Περιουσίας. Θα επιβάλλεται στο σύνολο της περιουσίας με αφορολόγητο μόνο τα 5.000 ευρώ εμπορικής αξίας. Μας δουλεύει ο λαλίστατος Υπουργός.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline