Κυριακή 12 Ιουλίου 2020  10:47:22

Μετά το ΠΟΤΑΜΙ. το ΠΑΣΟΚ χθες κατά του υπουργού Φλαμπουράρη. Κωνσταντινόπουλος: Θα στείλετε το ΣΔΟΕ να ελέγξει τα ταμεία της εταιρείας Φλαμπουράρη. Κύριο

Αρχίζει σκυταλοδρομία δηλώσεων κατά του υπουργού Επικρατείας και στενού συνεργάτη του Πρωθυπουργού. Παράλληλα με την υπόθεση του πόθεν έσχες του υπουργού Σταθάκη.


«Μαύρα ταμεία» εκατομμυρίων ευρώ στην εταιρεία Φλαμπουράρη καταγγέλλει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΟΤΑΜΙΟΥ Θ. Θεοχάρης, μετά το 2010, με ....έσοδα κάθε χρονιάς ένα εκατομμύρια ευρώ. Δηλητηριώδεις υπαινιγμοί, πέρα από τα καθαρά νομικά θέματα και κωλύματα ,όσον αφορά την τεχνική του εταιρεία.

-Μετά τις καταγγελίες Θεοχάρη, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ζητά να διερευνηθεί εάν υπάρχουν «μαύρα ταμεία» στην εταιρεία του υπουργού Επικρατείας
Την παρέμβαση του ΣΔΟΕ για να ελέγξει τις καταγγελίες περί «μαύρων ταμείων» στην εταιρεία Φλαμπουράρη ζήτησε ο κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής.

Υπενθυμίζεται ότι, χθες, ο βουλευτής του Ποταμιού και πρώην γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, Χάρης Θεοχάρης, επικαλέστηκε ισολογισμούς της εταιρείας του υπουργού Επικρατείας, υποστηρίζοντας ότι τα στοιχεία για τα ταμειακά διαθέσιμα της εταιρείας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι υπάρχουν «μαύρα ταμεία».

Σήμερα, ο κ. Κωνσταντινόπουλος επανέφερε το θέμα, λέγοντας: «Χθες, έγινε μια καταγγελία από ένα βουλευτή μέσα στη Βουλή, κύριε υπουργέ. Έγινε μια καταγγελία από τον κ. Θεοχάρη για την εταιρεία του κ. Αλέξη Φλαμπουράρη, ότι στα ταμεία της υπάρχουν "μαύρα" χρήματα. Σας ρωτώ: Θα στείλετε το ΣΔΟΕ ή θα περιμένετε να βάλετε στο ΣΔΟΕ κάποιον δικό σας, που θα διασφαλίζει το τελικό πόρισμα; Σας ερωτώ: Θα στείλετε το ΣΔΟΕ, για να δούμε αν αυτό που είπε ένας βουλευτής στο ελληνικό Κοινοβούλιο από το βήμα είναι αλήθεια ή ψέματα; Εγώ σας ζητώ, σας καλώ και σας προκαλώ να ζητήσετε από το ΣΔΟΕ να ξεκαθαρίσει την υπόθεση».

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline