Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πλήρωσαν τη δόση στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο με τα χρήματα για τα οικογενειακά επιδόματα. Άγνωστο πότε θα καταβληθούν σε 650.000 οικογένειες. Κύριο

Κρύβουν τη ληστεία των ασφαλιστικών ταμείων και την μεγάλη τους κοινωνική αναλγησία, όπως κάνουν επί τόσους μήνες με νέους φόρους, περικοπές στις συντάξεις και καθυστερήσεις στα κοινωνικά επιδόματα.

Άγνωστο παραμένει πότε θα πληρωθούν τα οικογενειακά επιδόματα του τρίτου τριμήνου του 2015 τα οποία έπρεπε να έχουν καταβληθεί σε 650.000 οικογένειες την 20η Οκτωβρίου.
Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο μάλιστα, τα 225 εκατ. ευρώ που προορίζονταν για τα οικογενειακά επιδόματα χρησιμοποιήθηκαν στις 13 Οκτωβρίου για να συμπληρωθεί η δόση των 448.014.119 ευρώ που όφειλε να καταβάλει το κράτος στο ΔΝΤ.

Έτσι εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες που περίμεναν τα χρήματα από το οικογενειακό επίδομα για να καλύψουν τις ανάγκες τους, να πληρώσουν τα δάνειά τους, ακόμα και τον ΕΝΦΙΑ, παρά τις κυβερνητικές επιβεβαιώσεις που είχαν ότι το ποσό αυτό θα καταβληθεί σήμερα Παρασκευή, έχουν μείνει στο κενό.

Όπως αναφέρει αρμόδια πηγή στον Ελεύθερο Τύπο μάλιστα, η καταβολή του επιδόματος αναμένεται να γίνει μετά την 28η Οκτωβρίου και πιθανότατα την μεθεπόμενη εβδομάδα.

Πολυμέσα