Τετάρτη 24 Απριλίου 2024  21:42:23

Χωρίς συμφωνία τελικά

Αυτοί μας διαβεβαίωναν όλες τις προηγούμενες ημέρες ότι έχουν συμφωνηθεί τα περισσότερα κρίσιμα σημεία με τους Θεσμούς (Τρόϊκα). Ότι όλα τελειώνουν τέλος Μαρτίου, πριν το Πάσχα των Καθολικών, ότι έρχεται η πρώτη δόση και η νέα συμφωνία για το Δημόσιο χρέος. Κουβέντες επιπόλαιες.

Τελικά, αναχώρησε το κουαρτέτο από την Αθήνα, χωρίς τελική συμφωνία η οποία υποτίθεται ότι θα άρχιζε από τον περασμένο Οκτώβριο και θα τελείωνε γρήγορα. Δεν είναι ένα και δυο, αλλά τέσσερα τα βασικά αγκάθια ανάμεσα στην ελληνική πλευρά και στο κουαρτέτο. Το χαμηλότερο αφορολόγητο ( ακόμη και στα 7.000 ευρώ ), η εθελοντική δήλωση των αδήλωτων εισοδημάτων, τα κόκκινα δάνεια, οι αυξήσεις στις ασφαλιστικές εισφορές.

Νέες καθυστερήσεις, για τελική συμφωνία, νέος γύρος με τις τεχνικές επιτροπές, φιλοδοξία σταθερή να κλείσουν όλα πακέτο ( Ασφαλιστικό, Φορολογικό, Δημοσιονομικό ) για να υπάρξουν οι πρώτες ενισχύσεις από την ΕΕ. Οι άνθρωποι στην Ελλάδα μάλλον είναι βιαστικοί και επιπόλαιοι στους χειρισμούς και τις προσδοκίες τους. Με συνέπεια να στραγγίζουμε συνέχεια.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline