Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αντεπίθεση στις συκοφαντίες από τη σύζυγο του Γιάννη Στουρνάρα.

Λίνα Νικολοπούλου-Στουρνάρα: Προσπαθούν να με σπιλώσουν για την υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ και όχι μόνο.

Καταλυτική απάντηση, με ευθύτητα και ειλικρίνεια, στις δόλιες φήμες ότι στο παρελθόν είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης δύο ετών για μη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών και κατά συνέπεια η εταιρεία της δεν έπρεπε να συμμετέχει σε διαγωνισμό του ΚΕΕΛΠΝΟ, δίνει η Λίνα Νικολοπούλου-Στουρνάρα, σύζυγος του διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα. Όπως διευκρινίζει, η κατηγορία για την οποία μάλιστα αθωώθηκε αφορά τυπικό παράπτωμα που έγινε πριν από 35 χρόνια, όταν η κυρία Νικολοπούλου-Στουρνάρα ήταν φοιτήτρια.

Η κυρία Νικολοπούλου-Στουρνάρα απέστειλε επιστολή στον υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό στην οποία μεταξύ άλλων επισημαίνει: «Σε πολλά από τα δημοσιεύματα που αναπαρήγαγαν την είδηση για την ποινική δίωξη του ΚΕΕΛΠΝΟ την περασμένη εβδομάδα, πέραν από πρωτοφανή ψεύδη που υποκρύπτουν άλλες σκοπιμότητες, γίνεται εκ νέου ψευδής αναφορά στο πρόσωπό μου, ως νόμιμου εκπροσώπου της εταιρείας Mindwork, ότι δήθεν παλαιότερα έχω καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης δύο ετών».

«Αυτό είναι ψευδές και συκοφαντικό και βλάπτει εμένα και την οικογένειά μου» συνεχίζει η Λίνα Νικολοπούλου-Στουρνάρα και επισημαίνει: «Το ποινικό μου μητρώο είναι λευκό και ουδέποτε έχω καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 2 ετών για μη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών». Όπως εξηγεί η σύζυγος του Γιάννη Στουρνάρα «η αλήθεια είναι ότι υπήρξε μια καταδίκη φυλάκισης δύο μηνών το 1981 από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο για μη έγκαιρη καταβολή των προσωπικών μου εισφορών στο τότε Ταμείο Εμπόρων (ΤΑΕ), δηλαδή 35 χρόνια πριν, όταν ήμουν φοιτήτρια».

«Η καταδίκη εκείνη έχει παραγραφεί προ πολλών ετών, πολύ πριν συσταθεί η εταιρεία μου Mindwork Business Solutions Συμβουλευτικές Υπηρεσίες ΕΠΕ και αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο δεν ισχύει η κατηγορία ότι έπρεπε να αποκλειστώ από τη σχετική σύμβαση που αναφέρεται στο πόρισμα του ΣΕΥΥΠ» συνεχίζει η κυρία Νικολοπούλου-Στουρνάρα.

«Είναι υποχρέωσή μου να δηλώσω την αλήθεια και να διαφυλάξω από ανυπόστατους και δόλιους ισχυρισμούς την τιμή μου και την τιμή της οικογένειάς μου» καταλήγει η Λίνα Νικολοπούλου-Στουρνάρα και γνωστοποιεί ότι θα κινηθεί δικαστικά εναντίον των προσώπων που θα επιχειρήσουν να διαστρεβλώσουν την αλήθεια «για να βλάψουν εμένα, την οικογένειά μου και την εταιρεία μου».

Διαβάστε την επιστολή που απέστειλε η κυρία Νικολοπούλου-Στουρνάρα στον υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό:

mindwork

Πολυμέσα