Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  03:44:22

«Ο Καμμένος έχει γίνει Ναπολέων». Με βαριές καταγγελίες αποχώρησε από τους ΑΝΕΛ ο γαμπρός της υφυπουργού Μ. Χρυσοβελώνη, πολιτευτής στη Μαγνησία. Κύριο

Ο ασφαλιστής Βόλου και πολιτευτής των ΑΝΕΛ Χρήστος Χρηστάκης μιλά για «ναπολεοντική» συμπεριφορά του Πάνου Καμμένου, χαρακτηρίζει «ταφόπλακα» για τις επόμενες γενιές το νέο ασφαλιστικό και «λαιμητόμο» για την ανάπτυξη το νέο φορολογικό - «Ζητώ συγγνώμη από όλους όσους έπεισα να ψηφίσουν τους ΑΝΕΛ και αυτή την στιγμή νιώθουν προδομένοι» αναφέρει.

Με βαριές καταγγελίες γνωστοποίησε την αποχώρησή τους από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ο πολιτευτής και γαμπρός της υφυπουργου και πρώην βουλευτού Μαγνησίας Μαρίνας Χρυσοβελώνη, Χρηστος Χρηστάκης.

Στην ανακοίνωσή του, γαμπρός της υφυπουργού Μεταφορών και Υποδομών στρέφει τα βέλη του κατά του Πάνου Καμμένου, τη συμπεριφορά του οποίου χαρακτηρίζει «ναπολεοντική»(χωρίς δημοκρατικές διαδικασίες στο κόμμα, σεβασμό στη γνώμη συνεργατών του, ανύπαρκτη ιεραρχία, παντογνωσία του στενού επιτελείου και του ίδιου του Προέδρου Καμμένου πρωτίστως κλπ), ενώ χαρακτηρίζει «ταφόπλακα» για τις επόμενες γενιές το νέο ασφαλιστικό και «λαιμητόμο» για την ανάπτυξη το νέο φορολογικό.

Οι ΑΝΕΛ δεν έχουν λόγο ύπαρξης στο πολιτικό σκηνικό, λέει ο κ. Χρηστάκης, καθώς όπως υποστηρίζει το κόμμα έχει μεταλλαχθεί πλήρως «σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που από ρυθμιστής και αναγκαίο καλό παίζει πλέον τον ρόλο του «χρήσιμου ηλιθίου» σε μια επικίνδυνη κυβέρνηση που συνεχίζει το έργο των προηγούμενων, δηλαδή την εξαθλίωση του ελληνικού λαού».

- Τι υποστηρίζει στην ανακοίνωση της παραίτησής του:

Μετά την ψήφιση του ασφαλιστικού «ταφόπλακα» για τις επόμενες γενιές και το φορολογικό «λαιμητόμο» για την ανάπτυξη και τον κοινωνικό ιστό, που θα οδηγήσει εντέλει στην ολοκληρωτική καταστροφή της μικρομεσαίας τάξης , το κίνημα των ΑΝΕΛ δεν έχει λόγο ύπαρξης στο πολιτικό σκηνικό .

Ξεπερνώντας όλες τις κόκκινες γραμμές και αρχές του το Κίνημα έχει μεταλλαχθεί ριζικά, σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που από ρυθμιστής και αναγκαίο καλό παίζει πλέον τον ρόλο του «χρήσιμου ηλιθίου» σε μια επικίνδυνη κυβέρνηση που συνεχίζει το έργο των προηγούμενων, δηλαδή την εξαθλίωση του ελληνικού λαού.

Ασχολήθηκα με την πολιτική για να εκθέσω πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις και ΟΧΙ για να με εκθέτουν, όπως κάνουν η «ναπολεοντική» συμπεριφορά του Προέδρου του Κινήματος ,κ.Πάνου Καμμένου αλλά και του κομματικού στρατού, των αυλοκολάκων παλαμοκροτητών που έχουν παραμείνει ....πλην ελάχιστων ρομαντικών και ανιδιοτελών εργατών .

Συνεπώς, υποβάλω την παραίτηση μου από μέλος του Εθν. Συμβουλίου των ΑΝΕΛ και από μέλος του Κινήματος .

Ζητώ συγγνώμη από όλους όσους έπεισα να ψηφίσουν τους ΑΝΕΛ και αυτή την στιγμή νιώθουν προδομένοι. Παραμένοντας Ενεργός Πολίτης υπόσχομαι να μην επαναλάβω το ίδιο λάθος!!

Μετά τιμής
Χρήστος Χρηστάκης»

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Προσωπικά Στοιχεία
Ο Χρήστος Χρηστάκης του Στυλιανού γεννήθηκε στο Βόλο, στις 3 Αυγούστου 1967. Είναι παντρεμένος με τη Μαγδαληνή Μπάλλα του Νικολάου, η οποία εργάζεται ως υπεύθυνη στο πρακτορείο Ασφαλίσεων του συζύγου της από το 2003 έως και σήμερα.
Έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, το Στέλιο- 5ετών- και τη Χαρούλα-3 ετών.

Επάγγελμα
Ελεύθερος Επαγγελματίας, Ιδιοκτήτης επιχείρησης Οδικής Βοήθειας- Express Service Βόλου και Πρακτορείου Γενικών Ασφαλειών.

Σπουδές
Αποφοίτησε από το 3ο Γενικό Λύκειο Βόλου το 1985 και εισήχθη στο Τμήμα Τεχνολογίας Οχημάτων του ΤΕΙ Κοζάνης από το οποίο αποφοίτησε το 1990. Συμμετείχε σε σεμινάρια για Νέες Τεχνολογίες Οχημάτων καθώς και για Πωλήσεις Ασφαλιστικών και Χρηματοοικονομικών Προϊόντων.

Ξένες Γλώσσες
Αγγλικά

Επαγγελματικές και Κοινωνικές Δραστηριότητες
Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στο Στρατό Ξηράς με την ειδικότητα του «Τεχνίτη Τροχοφόρων Οχημάτων».
Διατηρεί Πρακτορείο Ασφαλιστικών και Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών από το 1997, έτος ιδρύσεως του Πρακτορείου του, έως και σήμερα.
Το 1985, ο πατέρας του, Στέλιος Χρηστάκης, ίδρυσε την επιχείρηση Οδικής Βοήθειας- Express Service Βόλου, την οποία, το 1995, ανέλαβε ο ίδιος και διατηρεί έως και σήμερα.

Στα πλαίσια των κοινωνικών του δραστηριοτήτων, το 2001 παρακολούθησε Σχολή Ναυαγοσωστικής στο Βόλο από την οποία και αποφοίτησε το ίδιο έτος.

Ανέπτυξε δράση στον τοπικό ερασιτεχνικό αθλητισμό βοηθώντας εξωδιοικητικά τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Νίκης Βόλου.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline