Τρίτη 23 Απριλίου 2024  22:31:20

Δύο πρώτα κλεισίματα –κοροϊδία για μη έκδοση αποδείξεων. «Μαρίδες» καταστήματα σε ένα πανελλήνιο όργιο παρανομίας. Κανένα κλείσιμο, ακόμα, σε νησιά και τουριστικές περιοχές της επαρχίας. Κύριο

Σε κάβα των Αθηνών και σε ψαροταβέρνα της Θεσσαλονίκης τα πρώτο «λουκέτα» για φοροδιαφυγή. Ίσως και κάποιο διήμερο σε κέντρο της Μυκόνου με προκλητική παρανομία σε συναυλία του Σάκη Ρουβά.

Αρχισε η εφαρμογή του νομοθετικού πλαισίου που προβλέπει το κλείσιμο επιχειρήσεων για 48 ώρες σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι δεν έχουν κόψει αποδείξεις. Με δευτερεύουσας αξίας υποθέσεις από το εκτεταμένο όργιο σε μεγάλα καταστήματα φαγητού, εφοδιασμού και ψυχαγωγίας. Αντ΄αυτών κάποιες μαρίδες.

Χθες Σάββατο, μπήκε και το πρώτο «λουκέτο» σε κάβα και, συγκεκριμένα στην CAVA PANAS στα Άνω Πατήσια Αττικής.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του NEWS 247, το κατάστημα δεν είχε κόψει συνολικά 15 αποδείξεις και η σφράγιση γίνεται για 48 ώρες.
Η συγκεκριμένη κάβα φέρεται να είχε μπει στο στόχαστρο μετά από παρατήρηση των οικονομικών της μεγεθών. Σύμφωνα με πληροφορίες, παρουσίαζε επταψήφιο τίτλο εργασιών ενώ τα κέρδη της ήταν μόνο μερικές χιλιάδες. Από διασταύρωση που έγινε σε τραπεζικούς λογαριασμούς των ιδιοκτητών προέκυπτε από τους στόχους ότι η επιχείρηση θα έπρεπε να είχε πολύ μεγαλύτερα κέρδη.

Η επιχείρηση θα ελέγχεται από περιπολικό για να μην παραβιαστεί ο χώρος από την ιδιοκτησία γιατί αν συμβεί κάτι τέτοιο προβλέπεται αυτόφωρο.

Αντίστοιχες ενέργειες έγιναν και στη Θεσσαλονίκη, στην ψαροταβέρνα «ο Βασίλης» στην Περαία, για 30 συνολικά αποδείξεις που δεν κόπηκαν.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline