Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  18:23:20

Δικαστική ομηρεία αντιπάλων για «σκάνδαλα»

Βιομηχανία στοχοποιήσεων και διώξεων από την κυβέρνηση με την προσδοκία ότι η σκανδαλολογία θα ανακόψει τη διαρκή φθορά της. Ενώ η κυβέρνηση ετοιμάζεται να μετατρέψει την πολιτική ζωή σε ένα απέραντο δικαστήριο, Παύλος Πολάκης και Παναγιώτης Κουρουμπλής εξαιρέθηκαν από πιθανές ευθύνες στον χώρο της Υγείας.

Σε ένα απέραντο δικαστήριο απειλεί να μετατρέψει την πολιτική ζωή η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, παρά την επικίνδυνη συγκυρία στην οποία βρίσκεται η χώρα. Αντί για ομαλότητα και συναίνεση, πόλωση και διχασμός. Μετά το Πάσχα, επιμένουν οι πληροφορίες, θα «βουτά» κατά βούληση στις δικογραφίες πολιτικού ενδιαφέροντος που χειρίζεται η Δικαιοσύνη προκειμένου να στοχοποιήσει τους αντιπάλους της. Εκτός από τους δέκα πολιτικούς οι οποίοι αναφέρονται στο σκάνδαλο Novartis, σε ομηρεία ενδέχεται να βρεθούν και δεκάδες άλλα πρόσωπα, κομματικοί παράγοντες, τραπεζίτες, επιχειρηματίες, στελέχη της δημόσιας διοίκησης, πολιτικοί προϊστάμενοι οργανισμών.

Οι... δίκες της Αθήνας θα προσφέρουν διπλή υπηρεσία στην κυβέρνηση. Θα μεταφέρουν το ενδιαφέρον από την οικονομία στη σκανδαλολογία και ταυτόχρονα θα συμβάλουν στην κονιορτοποίηση του παλαιού και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος, το οποίο θα κατηγορείται ότι υπερασπίζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Υπάρχει όμως και ένας διόλου αμελητέος κίνδυνος. Με την τακτική αυτή, αντί να διασωθεί ο ΣΥΡΙΖΑ, να διογκωθεί η Χρυσή Αυγή και να αποκτήσουν υπόσταση λαϊκιστικά κινήματα, αριστερά και δεξιά.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline