Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019  07:24:46

Στο 1,2 εκατ. ευρώ οι εισπράξεις στη συναυλία του Ρέμου στο Nammos

Στα 1,2 εκατομμύρια ευρώ έφτασε ο τζίρος τής συναυλίας του Αντώνη Ρέμου στην Ψαρού τής Μυκόνου και συγκεκριμένα στο γνωστό Νammos.

Συγκεκριμένα, ο διάσημος τραγουδιστής έδωσε μία και μοναδική συναυλία μαζί με τον Αραβα τραγουδιστή Amr Diab στο Nammos την Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018. Με ολίγους σοβαρούς επώνυμους Ελληνες και περισσότερους επιχειρηματίες Άραβες, Τούρκους, Λιβανέζους κλπ. μετά των γνωστών συνοδών μαννεκέν.

Η συναυλία ήταν προγραμματισμένη να γίνει στις 26 Ιουλίου, αλλά λόγω εθνικού πένθους τελικά δόθηκε μία μέρα μετά και μέρος των εισπράξεων της βραδιάς διατέθηκε στις οικογένειες των θυμάτων και στους πληγέντες της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι Αττικής.
Οσο για τον συνολικό τζίρο της συναυλίας του Αντώνη Ρέμου στο Nammos, αυτός έφθασε σύμφωνα με το euro2day.gr, τα 1,2 εκατ. ευρώ. Από αυτά τα 100.000 ευρώ θα δοθούν για τους πυροπαθείς της Αττικής.

Μόνο από τις εισπράξεις του ΦΠΑ το δημόσιο θα βάλει στα ταμεία του πάνω από 300.000 ευρώ. Περίπου άλλα τόσα λέγεται ότι κόστισε το όλο καλλιτεχνικό πρόγραμμα μαζί με υποδομές, τεχνικές εγκαταστάσεις, έξοδα διαμονής και αμοιβές μουσικών, τεχνικών και καλλιτεχνών,.
Επίσης, σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι φοροελεγκτές δεν άφησαν τίποτα στην τύχη, καθώς πριν ακόμα ξεκινήσει η συναυλία έξι υπάλληλοι της ΑΑΔΕ βρίσκονταν στο χώρο του Nammos, ενώ δυο ακόμη που ήταν στο νησί θα περνούσαν από εκεί.

Πάντως όσο κι αν οι φοροελεγκτές είχαν τα μάτια τους καρφωμένα στην μηχανή, όλα τα βλέμματα συγκέντρωσε η κόρη του Ντόναλντ Τραμπ, Τίφανι, το τραπέζι της οποίας, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, έκανε τζίρο 14.000 ευρώ.

Τέλος να σημειωθεί πως τη συγκεκριμένη βραδιά οι ελεγκτές δεν εντόπισαν ούτε μια φορολογική παράβαση, καθώς όλα ομαλά ενώ έλεγχος έγινε και στα συμβόλαια των δυο τραγουδιστών με την επιχείρηση.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα