Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019  02:15:42

25.000 ευρώ τη νύχτα έδωσε ο Ερντογάν στη Νέα Υόρκη σε πανάκριβο ξενοδοχείο.

Η οικογένεια Ερντογάν έχει ακριβά γούστα και δεν το κρύβει. Τελευταίο μάλιστα δείγμα από τον πλούτο τους ήταν η επιλογή του ξενοδοχείου που έμειναν ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και η σύζυγός του, Εμινέ, στην Νέα Υόρκη όπου ταξίδεψαν εξαιτίας της73ης Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

Ο Ερντογάν, λοιπόν, κατέλυσε στο πανάκριβο και πολυτελέστατο ξενοδοχείο Peninsula της Νέας Υόρκης, το οποίο βρίσκεται στην 5η λεωφόρο.
Ο ίδιος βρέθηκε εκεί χωρίς στρατό σωματοφυλάκων και όπως ήταν φυσικό έμεινε στην προεδρική σουίτα του πολυτελούς ξενοδοχείου, η οποία κοστίζει ούτε λίγο ούτε πολύ 25.000 δολάρια τη βραδιά.

Πάντως δεν αποκλείεται την επιλογή του ξενοδοχείου να έκανε η ίδια η Εμινέ, η οποία εκτός ότι έβγαλε λόγο σε διάφορες εκδηλώσεις όσο βρισκόταν στην Νέα Υόρκη, δεν αποκλείεται να έκανε ψώνια στην 5η λεωφόρο, καθώς είναι γνωστό πως δεν διστάζει να χαλάσει χιλιάδες δολάρια για το ντύσιμό της.
Η ίδια άλλωστε σε ένα ταξίδι της στη Βαρσοβία είχε ξοδέχει σχεδόν 49.000 δολάρια σε αντίκες.
Τέλος το ζεύγος Ερντογάν δεν πήγε μόνο του, αλλά πήρε μαζί και την κόρη τους, Εσρα, όπου και οικογενειακώς επισκέφτηκαν την μουσουλμανική κοινότητα της Νέας Υόρκης.
Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως η Εμινέ Ερντογάν δεν άφησε πάνελ για πάνελ.

Μαλιστα μαζί με τον Ρετζέπ και την κόρη τους επισκέφτηκαν και την μουσουλμανική κοινότητα της Νέας Υόρκης...
όπου έβγαλε κι εκεί λόγο!

hotelerdo

hotelerdo2

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα