Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Από χθες, μετά από 110 χρόνια, μισός πλέον ο ΠΑΟ και μισός PANASIA Ταϋλάνδης. Έκλεισε η αργόσυρτη συμφωνία Γιάννη Αλαφούζου – Πιεμπονγκσάντ. Κύριο

Πρόθεση του μεγαλοεφοπλιστή και καναλάρχη να παραδώσει τον «Παναθηναϊκό» με μηδενικά χρέη σε σύγκριση με τα πολλά εκείνα, με τα οποία τον είχε αναλάβει, ενώ δεν αποκλείει και άλλοι νέοι επενδυτές-ξένοι μέτοχοι.

Μπαίνει πλέον οριστικά στον Παναθηναϊκό ο Ταϋλανδός επενδυτής και τελειώνει μια μακρά και βασανιστική εκκρεμότητα. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γιάννη Αλαφούζου για το αίσιο τέλος των διαπραγματεύσεων με τον Ταϊλανδό επιχειρηματία

Το ήμισυ των μετοχών του στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός μεταβιβάζει στον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος ανακοίνωσε την Τρίτη την υπογραφή της σχετικής συμφωνίας στο πλαίσιο του πάγιου στόχου του για είσοδο στην ΠΑΕ νέων επιχειρηματιών που θα συμβάλλουν στην ενδυνάμωσή της.

«Ο κ. Ιωάννης Αλαφούζος ήταν και παραμένει συνεπής στην υπόσχεση που έδωσε από την αρχή, να παραδώσει τον Παναθηναϊκό καθαρό από τα χρέη στα οποία είχε δεινώς περιέλθει όταν τον ανέλαβε» επισημαίνεται στην ανακοίνωση μετά το αίσιο τέλος στις πολύμηνες διαπραγματεύσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ι. Α. Αλαφούζου
«Μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις υπεγράφη το Σάββατο (6/10/2018) συμφωνία μεταξύ του κ. Ιωάννη Αλαφούζου και της εταιρείας PAN ASIA INVESTMENTS LTD, συμφερόντων του Ταϋλανδού επιχειρηματία Pairoj Piempongsant.

»Ο κ. Ιωάννης Αλαφούζος συμφώνησε στην μεταβίβαση του ήμισυ των μετοχών που κατείχε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ολοκληρώνοντας έτσι την πρώτη φάση της πρόθεσής του να εισέλθουν νέοι επιχειρηματίες στην ΠΑΕ.

»Ο κ. Ιωάννης Αλαφούζος ήταν και παραμένει συνεπής στην υπόσχεση που έδωσε από την αρχή, να παραδώσει τον Παναθηναϊκό καθαρό από τα χρέη στα οποία είχε δεινώς περιέλθει όταν τον ανέλαβε.
Με νέα πλέον δυναμική και συλλογικές προσπάθειες, οι οποίες θα συνεχιστούν, ο Παναθηναϊκός γίνεται πιο δυνατός να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που βρίσκονται μπροστά του».

 

Πολυμέσα