Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019  01:05:05

«Ουδέποτε η εταιρεία μου συνεργάστηκε με την NOVARTIS». Ένα ακόμα φιάσκο διαρροής λάσπης από την Κυβέρνηση και όχημα την εταιρεία αυτή. Πυρά κατά Βαξεβάνη από τη σύζυγο του διοικητή Γιάννη Στουρνάρα. Κύριο

«Ο Κώστας Βαξεβάνης αντί να φαντασιώνεται το επόμενο σενάριο συκοφαντίας μου ας προσέλθει στα δικαστήρια για να εκδικαστούν οι αγωγές μου και μηνύσεις εναντίον του, αντί να ζητά διαρκώς αναβολές...»

Μια ακόμη περίπτωση λασπολογίας με όχημα την φαρμακευτική ετσιρεία των θρυλούμενων επί μήνες αλλά αναπόδεικτων μέχρι σήμετα μιζών και λαδωμάτων σε πρώην Πρωθυπουργος, Υπουργούς, διοικητές, βουλευτές, επιχειρημστίες, δημοσιογράφους κ.α.. Το αντίθετο, διαρκή ψεύδη από ανεύθυνες διαρροές. Σφοδρή επίθεση κατά του εκδότη Κώστα Βαξεβάνη για ρεπορτάζ που δημοσιεύει την Κυριακή το Documento, εξαπολύει η Λίνα Νικολοπούλου, σύζυγος του Γιάννη Στουρνάρα. Το ρεπορτάζ της εφημερίδας επικαλείται αναφορές «κουκουλοφόρου» μάρτυρα σύμφωνα με τις οποίες εταιρεία τηw κ. Νικολοπούλου συνδέεται με χρηματισμούς γιατρών από τη Novartis.

Στην ανακοίνωσή της η σύζυγος του κεντρικού τραπεζίτη τονίζει ότι ουδέποτε η εταιρεία της συνεργάστηκε με τη φαρμακευτική εταιρεία και καλεί τον Κώστα Βαξεβάνη να πάει στα δικαστήρια και να αντιμετωπίσει τις αγωγές που έχουν γίνει εναντίον του αντί να ζητά συνεχώς αναβολές.
Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Το σήριαλ Novartis – ΚΕΕΛΠΝΟ συνεχίζεται με νέα προστατευόμενη κουκουλοφόρο μάρτυρα που καταφέρεται εναντίον της εταιρείας μου MINDVIEW. Μόνο που, δυστυχώς για τους συκοφάντες, η εταιρεία αυτή δεν έχει συνεργαστεί ποτέ με την εταιρεία Novartis ούτε έχει υποπέσει σε οποιαδήποτε έκνομη ενέργεια... Αλλά τι σημασία έχει αυτό; Θεωρούνται ψιλά γράμματα στα υπόγεια όπου εξυφαίνονται τα σενάρια σπίλωσης του συζύγου μου Γιάννη Στουρνάρα, Διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος, και της οικογένειάς μας.

Ο Κώστας Βαξεβάνης αντί να φαντασιώνεται το επόμενο σενάριο συκοφαντίας μου ας προσέλθει στα δικαστήρια για να εκδικαστούν οι αγωγές μου και μηνύσεις εναντίον του, αντί να ζητά διαρκώς αναβολές...

Η εταιρεία MINDVIEW είναι εταιρεία έρευνας αγοράς και διεξάγει έρευνες στον τομέα της υγείας, που είναι και η ειδικότητά μου, σύμφωνα με τη διεθνώς αναγνωρισμένη μεθοδολογία και δεοντολογία. Συμβάλλεται με νόμιμες συμβάσεις και συμμορφώνεται με τους νόμους του κράτους. Τα τελευταία δυο χρόνια οι εταιρείες μου ελέγχονται διαρκώς και εξονυχιστικά από όλες τις επιτροπές ελέγχου και δυστυχώς για τους συκοφάντες μου, ουδέν έχει προκύψει.
Η συνέχεια στα δικαστήρια. Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και η προστασία της κουκούλας ημερομηνία λήξεως...»

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα