Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  20:12:30

Δέσμευση ακινήτων για τη Folli Follie

Σε δέσμευση των ακινήτων ιδιοκτησίας των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Folli Follie αλλά και των ακινήτων της εταιρείας, προχώρησε η Αρχή Νομιμοποίησης Εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, δια της επικεφαλής της Αρχής Αντεισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Άννας Ζαίρη. Δεύτερη πράξη μετά τη δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών τους.


Η σχετική δέσμευση ισχύει μέχρι την ανατροπή της με κάποια δικαστική απόφαση στο μέλλον, ενώ ήδη έχουν δεσμευθεί και οι τραπεζικοί λογαριασμοί και οι θυρίδες των φυσικών προσώπων της εταιρείας που βρίσκονται υπό εισαγγελική έρευνα.

Για την υπόθεση της Folli Follie βρίσκεται σε εξέλιξη ποινική έρευνα, την οποία διενεργεί ο οικονομικός εισαγγελέας Ιωάννης Δραγάτσης στο πλαίσιο της οποίας έχουν ήδη κληθεί σε εξηγήσεις οι υπεύθυνοι της εταιρείας και ο εισαγγελέας βρίσκεται στο στάδιο της αξιολόγησης των επιχειρημάτων τους πριν προβεί σε άσκηση ποινικής δίωξης ή σε αρχειοθέτηση της υπόθεσης για κάποιους από τους κληθέντες σε εξηγήσεις.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline