Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  12:03:30

Ο Μητσοτάκης προηγείται και στον Δημόσιο Τομέα

Εχει διευρυνθεί η διείσδυση της Ν.∆. σε επαγγελµατικούς χώρους και κοινωνικές οµάδες λόγω της πολιτικής της κυβέρνησης. ∆εν είναι προφανώς τυχαίο ότι σε έρευνα της Rass, η οποία είχε διενεργηθεί µεταξύ αυτοαπασχολούµενων, δηµόσιων υπαλλήλων, ανέργων, νοικοκυριών και φοιτητών, για πρώτη φορά ο Κυριάκος Μητσοτάκης προηγούνταν στις προτιµήσεις των µισθωτών του δηµόσιου τοµέα (ποσοστό 21,7% έναντι 20,8% του κ. Τσίπρα).

Η προτίµηση αυτή προς τον σηµερινό αρχηγό της αξιωµατικής αντιπολίτευσης θα πρέπει να αξιολογηθεί υπό το πρίσµα των εξής στοιχείων:

Πρώτον, ότι και οι δηµόσιοι υπάλληλοι έχουν πληγεί από τις περικοπές που επέβαλε ο ΣΥΡΙΖΑ, προκειµένου να επιτυγχάνει ακόµη υψηλότερα πλεονάσµατα και από αυτά που είχε συµφωνήσει. Γι' αυτό άλλωστε µέσω αθρόων προσλήψεων η κυβέρνηση επιχειρεί να δηµιουργήσει νέα δεξαµενή ψηφοφόρων, διαβλέποντας ότι χάνει τους παλαιούς του δηµόσιου τοµέα.

∆εύτερον, ότι στην επικοινωνιακή προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ κυριαρχεί η απειλή ότι µια κυβέρνηση της Ν.∆. θα απολύσει δηµοσίους υπαλλήλους (κάτι που έχει διαψεύσει κατηγορηµατικά ο κ. Μητσοτάκης) και παρ' όλα αυτά ο αρχηγός της Ν.∆. προτιµάται από τον κρατιστή πρωθυπουργό!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline