Τετάρτη 24 Απριλίου 2024  17:13:16

Το Πρόγραμμα των νέων εκπτώσεων

Πάντως, οι καταναλωτές που επιθυμούν να αξιοποιήσουν την περίοδο των ενδιάμεσων εκπτώσεων για να κάνουν πιο συμφέρουσες αγορές, θα έχουν στη διάθεσή τους και την ερχόμενη Κυριακή 5 Μαΐου, ημέρα κατά την οποία τα εμπορικά καταστήματα θα επιτρέπεται να είναι ανοικτά από τις 11 π.μ. έως τις 8 μ.μ.

Εξάλλου, από αυτή την Κυριακή έως και τις 27 Οκτωβρίου 2019 θα επιτρέπεται να είναι ανοικτά όλες τις Κυριακές, από τις 11 π.μ. έως τις 8 μ.μ. (εξαιρείται η Κυριακή 11 Αυγούστου), τα εμπορικά καταστήματα που βρίσκονται στις ακόλουθες περιοχές: α) εντός των ορίων του Δήμου Αθηναίων, β) στο εμπορικό πάρκο του αεροδρομίου Σπάτων, γ) στο τμήμα του ιστορικού κέντρου της Θεσσαλονίκης που περικλείεται από τις οδούς Εγνατία, 26ης Οκτωβρίου, Καρατάσου, Ναυάρχου Κουντουριώτου, Λεωφ. Νίκης, Παύλου Μελά, Καθηγητού Αντωνίου Κεραμόπουλου και Στέφανου Τάττη, δ) σε τμήμα του Δήμου Πειραιώς, που περικλείεται από τις οδούς: Γρ. Λαμπράκη, Ακτή Μουτσοπούλου, 2ας Μεραρχίας, Ακτή Μιαούλη, Ακτή Ποσειδώνος, Ακτή Καλλιμασιώτη, Αλιπέδου, Κέκροπος και Καραολή και Δημητρίου και ε) σε τμήματα, κυρίως κατά μήκος του παραλιακού μετώπου, των Δήμων Καλλιθέας, Παλαιού Φαλήρου, Αλίμου, Αργυρούπολης - Ελληνικού και Γλυφάδας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline