Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  09:46:51

Τσίπρας: Δεδομένη μείωση του αφορολόγητου το 2020

«Είναι δεδομένο ότι δεν θα υπάρξει μείωση του αφορολογήτου το 2020. Ήδη έχουμε καταθέσει στις Βρυξέλλες τον σχεδιασμό της κυβέρνησης για το 2020 χωρίς τη μείωση του αφορολογήτου», δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και είπε ότι το σχέδιο τους είναι για λιγότερη λιτότητα και περισσότερη ανάπτυξη.

Παράλληλα κατηγόρησε τον πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη ότι είναι σαν να προσπαθεί να διαρρήξει ανοιχτές πόρτες όταν μιλάει για το ζήτημα της μείωσης του αφορολογήτου.

Επικοινωνιακός αντιπερισπασμός λόγω κοτερολογίας

Η πανηγυρική παρουσίαση των μέτρων είκοσι ημέρες πριν τις κάλπες για το ευρωκοινοβούλιο και την αυτοδιοίκηση, έρχεται σε μια συγκυρία που το κυβερνών κόμμα θέλει να αλλάξει την ατζέντα, μετά το βαρύ κλίμα που δημιουργήθηκε τις τελευταίες ημέρες τόσο για την κυβέρνηση, όσο και για τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα, μετά την υπόθεση της επίθεσης Πολάκη στον Κυμπουρόπουλο, τις νέες αποκαλύψεις για το Μάτι, αλλά και τις αποκαλύψεις για τις «σκαφάτες» διακοπές του Αλέξη Τσίπρα στο πολυτελές γιοτ του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου το καλοκαίρι του 2018, λίγο μετά τις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline