Σάββατο 20 Απριλίου 2024  12:49:58

Ο Τσίπρας μείωσε κατά 100 εκατομμύρια τις εισφορές των εφοπλιστών

Το έχουμε αποκαλύψει και καταγγέλλει πρώτοι από την Ιστοσελίδα μας. Συνεχίζοντας χθες την επίθεσή του ο αντιπρόεδρος της ΝΔ για την «κοτερολογία» Τσίπρα στο Ιόνιο υπενθύμισε πως η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα ήταν αυτή που μείωσε από 140 στα 40 εκατομμύρια ευρώ τις εισφορές των εφοπλιστών και στον πρωθυπουργό παραχωρήθηκε σκάφος εφοπλιστών για τις διακοπές τους.

«Ο πρωθυπουργός δεν μπορεί όσο είναι πρωθυπουργός να παίρνει δώρα από φίλους. Η κυρία Παναγοπούλου και ο αείμνηστος σύζυγός της είναι εφοπλιστές. Ο Τσίπρας μείωσε την εισφορά στους εφοπλιστές από 140 εκατομμύρια στα 40. Και ποιος μας λέει ότι δεν κατέβασε κατά 100 εκατομμύρια την εισφορά των εφοπλιστών γιατί ήθελε να επιστρέψει τη χάρη στην κυρία Παναγοπούλου. Υπάρχει μεγάλο ζήτημα ποινικό εάν ο Τσίπρας δεν έχει δηλώσει αυτό το ταξίδι».

Το θέμα της κρουαζιέρας Τσίπρα σχολίασε και αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον ΣΚΑΪ υποστηρίζοντας ότι η χρήση του σκάφους από τον πρωθυπουργό συνιστά δωρεά, γεγονός όμως που όπως είπε απαγορεύεται, αφού ο Αλέξης Τσίπρας είναι υποχρεωμένος, οποιαδήποτε δωρεά, δώρο ή παροχή σε είδος δέχεται άνω των 200 ευρώ, να τη δηλώνει στο πόθεν έσχες του.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline