Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πόλεμος ΝΔ- Μαξίμου για την «επταήμερη εργασία»

Αρνήθηκε τις εξηγήσεις της ΝΔ, ενώ είπε ότι «άλλο είναι η 7ήμερη λειτουργία της επιχείρησης -αυτό δεν είναι καινοτομία είναι θεσπισμένο».

Κατά τον πρωθυπουργό, «αυτός είναι και ένας από τους λόγους που οι επικοινωνιολόγοι τού κ. Μητσοτάκης τον έπεισαν – και ορθώς -να μην κάνει ντιμπέιτ μαζί μου. Γιατί θα του έφερνα τέτοια παραδείγματα. Δεν τον μέμφομαι γι' αυτό που πιστεύει, τον μέμφομαι που δεν λέει ανοικτά όσα πιστεύει» είπε.

Για τις παροχές
Ερωτηθείς «γιατί τώρα οι παροχές;» ο κ. Τσίπρας επανέλαβε ότι «οι εκλογές είναι σε πέντε μήνες και τα μέτρα είναι μόνιμα». Ζήτησε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη «να μας ξεκαθαρίσει αν θα τα ψηφίσει και αν θα εγγυηθεί την μονιμότητά τους. Αν είναι λαϊκισμός γιατί τα ψηφίζει;».

Υποστήριξε δε ότι «όλες οι κινήσεις που έχουμε κάνει ήταν σχεδιασμένες. Ηταν δική μας πολιτική επιλογή μετά την νίκη τον Σεπτέμβριο του 2015 στις οποίες με τη συμφωνία πάνω στο τραπέζι. Πιστεύαμε ότι η ελληνική οικονομία θα έχει υπεραπόδοση. Θέλαμε στο τέλος της τετραετίας, όταν βγούμε από τα μνημόνια να έχουμε ελευθερία κινήσεων».

Πολυμέσα