Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  10:51:03

ΚΕΕΛΠΝΟ: Καταπίπτει η σκευωρία περί «συμμορίας υπαλλήλων»

Ο τέως αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης σε δημόσιες δηλώσεις του στην Βουλή αλλά και στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, χαρακτήριζε τους υπαλλήλους του ΚΕΕΛΠΝΟ, Θεόδωρο Παπαδημητρίου, Σταμάτιο Πουλή, Ανδρονίκη Θεοφιλάτου και Αικατερίνη Πολύζου, ως «υπόδικη συμμορία» για δήθεν παράνομες προσλήψεις

Δυο εισαγγελείς ζήτησαν, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται tomanifesto.gr, την πλήρη απαλλαγή, δηλαδή την οριστική παύση της ποινικής δίωξης και τη μη απαγγελία κατηγορίας κατά των πρώην υπάλληλων του ΚΕΕΛΠΝΟ, Θεόδωρου Παπαδημητρίου - πρώην διευθυντή ΚΕΕΛΠΝΟ, Σταμάτιου Πουλή - πρώην Προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ, Ανδρονίκης Θεοφιλάτου, Αικατερίνης Πολύζου αλλά και της πρώην Πρόεδρου ΔΣ του ΚΕΕΛΠΝΟ, Τζένης Κουρέα Κρεμαστινού για τις ελεγχόμενες προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ κατά την θητεία της τελευταίας.

Κατά τα τελευταία έτη, ο τέως -πλέον- αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης σε δημόσιες δηλώσεις του στην Βουλή αλλά και στον προσωπικό του λογαριασμό facebook, χαρακτήριζε ευθέως τους υπαλλήλους του ΚΕΕΛΠΝΟ, Θεόδωρο Παπαδημητρίου, Σταμάτιο Πουλή, Ανδρονίκη Θεοφιλάτου και Αικατερίνη Πολύζου ως «υπόδικη συμμορία» για δήθεν παράνομες προσλήψεις που έλαβαν τόπο στο ΚΕΕΛΠΝΟ κατά την Θητεία της τέως Προέδρου του ΔΣ, Τζ. Κουρέα Κρεμαστινού (2011- 2014).

Μάλιστα προσφάτως, μόλις στις 31 Ιουλίου 2019, στην ολομέλεια της Βουλής ο Παύλος Πολάκης, ενώ συζητούνταν το θέμα της άρσης της ασυλίας του - η οποία και εν τέλει υπερψηφίστηκε - αναφέρθηκε εν γνώσει του ψευδώς σε δήθεν δικαστήριο που αντιμετώπισαν στις 19 Ιουλίου 2019 οι ανωτέρω πρώην υπάλληλοι του ΚΕΕΛΠΝΟ για τις ελεγχόμενες προσλήψεις θητείας Τζένης Κουρεά Κρεμαστινού (2011- 2014).

Σήμερα, το tomanifesto.gr αποκάλυψε ότι ο τέως αναπληρωτής υπουργός ανέφερε τα ανωτέρω ψεύδη στις 31 Ιουλίου καίτοι καλώς γνώριζε ότι κανένα δικαστήριο δεν έγινε στις 19 Ιουλίου, αφού το δικαστήριο είχε ήδη ματαιωθεί από τις 16-7-2019 όταν ο κ. Εισαγγελέας Εφετών με την υπ' αριθμ. ΠΡΦ 19- 73 Διάταξη που εξέδωσε δικαίωσε την προσφυγή των τ. υπαλλήλων κατά του κατηγορητηρίου (ποινικής δίωξης) και μάλιστα δικαίωσε την προσφυγή τους αποδεχόμενος λόγους όχι μόνο τύπου αλλά και ουσίας.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline