Παρασκευή 19 Απριλίου 2024  13:41:33

ΣΒΕ: «Ρεαλιστικά, εφαρμόσιμα και μετρήσιμα» τα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός

Ως «ρεαλιστικά, εφαρμόσιμα και μετρήσιμα» χαρακτήρισε τα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός ο πρόεδρος του ΣΒΕ, Αθανάσιος Σαββάκης, επισημαίνοντας ότι οι επιχειρηματίες δεν μπορούν παρά να είναι ικανοποιημένοι από όσα ακούστηκαν στην πρωθυπουργική ομιλία στα εγκαίνια της 84ης ΔΕΘ.


Πρόσθεσε ότι ιδιαίτερη είναι η ικανοποίηση της διοίκησης του ΣΒΕ για δύο συγκεκριμένες εξαγγελίες: αυτή που αφορά την Ειδική Οικονομική Ζώνη στο στρατόπεδο Γκόνου, η δημιουργία της οποίας είναι -όπως είπε- προς το συμφέρον της περιοχής και των επιχειρήσεών της και διανοίγει τεράστια προοπτική και για αυτή που αφορά την παραχώρηση των 720 στρεμμάτων στην ΑΖΚ, «για να γίνει επιτέλους ο πρώτος θύλακας καινοτομίας, που θα προσελκύσει στη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή επενδύσεις μεγάλων επιχειρήσεων, με τμήματα R & D.

Θα δημιουργηθούν τεράστιες προοπτικές για την απασχόληση υψηλού επιπέδου εργατικού δυναμικού και θα δημιουργηθεί ένα οικοσύστημα που θα ξυπνήσει το οικονομικό περιβάλλον» υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΒΕ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline