Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  03:04:12

Εθελούσια έξοδος για 2000 εργαζόμενους της ΔΕΗ

Στους 2000 εργαζόμενους της ΔΕΗ που προέρχονται από το υποστηρικτικό προσωπικό και όχι από τεχνικούς και από την εμπορία, θα ξεκινήσει η εθελούσια έξοδος που θα έχει ολοκληρωθεί έως το τέλος του χρόνου.


Το πρόβλημα σύμφωνα με την διοίκηση της ΔΕΗ είναι το κόστος το οποίο δεν μπορεί να καλυφθεί καθώς τα οικονομικά αποτελέσματά της δεν επιτρέπουν τις άμεσες αποζημιώσεις. Το άλλο πρόβλημα ονομάζεται "απουσία διαδοχής", και οφείλεται στο γεγονός ότι το προσωπικό της ΔΕΗ έχει πάψει να ανανεώνεται μαζικά με προσλήψεις, επομένως οι 30άρηδες, οι 35άρηδες, οι 40άρηδες και οι 45άρηδες είναι λίγοι.

Μετά τις συνεχείς επιθέσεις και τα αλλεπάλληλα κρούσματα βίας εναντίον εφοριακών - ελεγκτών, η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων ανακοίνωσε την έναρξη δωρεάν μαθημάτων αυτοάμυνας για τους υπαλλήλους της από τις 25 Σεπτεμβρίου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης συνεχίζει για πέμπτη χρονιά (περίοδος 2019-2020) το πρόγραμμα Φυσικής Κατάστασης και Αυτοάμυνας και καλεί όλους τους υπαλλήλους της Α.Α.Δ.Ε. στις προπονήσεις που θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη, στις 17:30, στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, στο Ελληνικό».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline