Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  18:01:21

Lavipharm: Δεν συνδέεται με την εταιρεία η υπόθεση του Τηλέμαχου Λαβίδα

«Δεν συνδέεται με την εταιρεία η υπόθεση του Τηλέμαχου Λαβίδα», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία Lavipharm AE. Με αφορμή χθεσινά δημοσιεύματα που αναφέρονται στο όνομα του Τηλέμαχου Λαβίδα, μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Lavipharm AE, σχετικά με υπόθεση που διερευνάται από τις Αρχές στις ΗΠΑ, η Lavipharm AE, με σημερινή της ανακοίνωση, ενημερώνει ότι «η υπόθεση δεν συνδέεται με κανέναν τρόπο με την εταιρεία».

Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται ότι «τον χειρισμό της υπόθεσης, για την οποία ο Τηλέμαχος Λαβίδας έχει δηλώσει μη παραδοχή των κατηγοριών, έχουν αναλάβει οι δικηγόροι του στην Αμερική».
Ο Τηλέμαχος Λαβίδας και ο Γιώργος Νίκας, εμπλέκονται σε υπόθεση insider trading, δηλαδή για αθέμιτη χρηματιστηριακή εκμετάλλευση εμπιστευτικών πληροφοριών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Lavipharm A.E.:

«Με αφορμή χθεσινά δημοσιεύματα που αναφέρονται στο όνομα του κ. Τηλέμαχου Λαβίδα, μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Lavipharm A.E., σχετικά με υπόθεση που διερευνάται από τις Αρχές στις ΗΠΑ, η Lavipharm A.E. ενημερώνει ότι η υπόθεση δεν συνδέεται με κανέναν τρόπο με την Εταιρεία. Τον χειρισμό της υπόθεσης, για την οποία ο κ. Τηλέμαχος Λαβίδας έχει δηλώσει μη παραδοχή των κατηγοριών, έχουν αναλάβει οι δικηγόροι του στην Αμερική».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline