Τετάρτη 17 Απριλίου 2024  03:02:01

Ο Τσακαλώτος με παραδοχές ουσία: Καταστροφή της μεσαίας τάξης και κακοί μισθοί επί ΣΥΡΙΖΑ

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος παραδέχθηκε εμμέσως ότι επί ΣΥΡΙΖΑ υπήρχε ανισότητα και κακοί μισθοί στη μεσαία τάξη, αναφερόμενος στον προϋπολογισμό.

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών, μιλώντας από το βήμα της Βουλής- κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την αναθεώρηση του Συντάγματος- είπε ότι ο κορμός του νέου προϋπολογισμού, που κατέθεσε η κυβέρνηση, δεν θα συγκλονίσει τη μεσαία τάξη.

Το σχόλιο του Τσακαλώτου για τον προϋπολογισμό

«Ο βασικός κορμός των 157 σελίδων του προϋπολογισμού που κατατέθηκε δεν θα συγκλονίσει την μεσαία τάξη. Δεν θα πει η μεσαία τάξη ότι "ναι μεν μας κατέστρεψε ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά τώρα ανακάμπτουμε" θα συνεχιστεί η ανισότητα και οι κακοί μισθοί και με αυτόν τον προϋπολογισμό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τσακαλώτος.

Ακόμη, επεσήμανε ότι κάποιοι αποφάσισαν πως «τα κοινωνικά συμβόλαια είναι τελευταία στη λίστα και οι πιστωτές πρώτοι», ενώ ο κ. Τσακαλώτος άσκησε κριτική σε «κόμματα καρτέλ» τα οποία είναι τόσο συνδεδεμένα με το κράτος που έχουν ξεχάσει τη βάση, τις δημοκρατικές σχέσεις που πρέπει να έχει η κορυφή του κόμματος με τη βάση. «Πρέπει να αντιδράσουμε στην απαξίωση της πολιτικής και στα κόμματα καρτέλ», υπογράμμισε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline