Παρασκευή 29 Μαϊου 2020  09:53:28

Μητσοτάκης: Κοινωνικό μέρισμα σε 200.000 νοικοκυριά πριν τα Χριστούγεννα

Η δεύτερη αποκάλυψη, που κοινωνική εξαγγελία, περιείχε η ομιλία του πρωθυπουργού ήταν το λεγόμενο "κοινωνικό μέρισμα".

Όπως ανακοίνωσε, 200.000 νοικοκυριά θα λάβουν έκτακτη ενίσχυση που θα δοθεί πριν τα Χριστούγεννα: Οι πιο αδύναμοι από τους μακροχρόνια άνεργους, οι πολύτεκνες οικογένειες, οι οικογένειες με εξαρτώμενα μέλη ΑΜΕΑ. Τόνισε μάλιστα ότι στην τελευταία κατηγορία στην οποία ανήκε και η αείμνηστη μητέρα του Μαρίκα έχει ιδιαίτερη αδυναμία και φροντίδα.

Στη συνέχεια και ως προς το συνέδριο, την "αποτελεσματική δράση με επίκεντρο στον πολίτη" ανέδειξε ως ένα από τα βασικά μηνύματα που ανέδειξε το 13ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και η πεντάμηνη σχεδόν διακυβέρνηση.

"Το προφανές και πάνδημο αίτημα για ασφάλεια στις γειτονιές και στα πανεπιστήμια βρίσκει επιτέλους τώρα απάντηση", είπε ο πρωθυπουργός, ενώ προανήγγειλε εν μέσω χειροκροτημάτων ότι "μέσα στις επόμενες εβδομάδες κατατίθεται στη Βουλή νομοσχέδιο που ρυθμίζει την ανακοίνωση, την οργάνωση και την κατανομή των διαδηλώσεων, με απόλυτο σεβασμό στο δικαίωμα της συνάθροισης".

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline