Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  18:00:30

Σκλαβενίτης, Μαρέβα και άλλοι δέκα στα «Βραβεία ΕΒΕΑ 2020»

Δώδεκα επιχειρήσεις, παλιές και νέες, από διάφορους τομείς της βιομηχανίας, της τεχνολογίας και του εμπορίου, έλαβαν τα «Βραβεία ΕΒΕΑ 2020». Η απονομή των βραβείων του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών πραγματοποιήθηκε σε ειδική εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου.

Τα βραβεία απένειμαν ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Αδ. Γεωργιάδης και ο περιφερειάρχης Αττικής κ. Γ. Πατούλης.
Τα βραβεία απονεμήθηκαν στις ακόλουθες επιχειρήσεις:

• Βραβείο εξαγωγικής δραστηριότητας-διεθνούς παρουσίας στην EXALCO A.E., μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες αλουμινίου στην Ελλάδα, η οποία ιδρύθηκε το 1973 και έχει έδρα τη Λάρισα. Οι διεθνείς πωλήσεις της εταιρείας ξεπερνούν το 70% των συνολικών πωλήσεων με εξαγωγές σε περισσότερες από 35 χώρες σε όλο τον κόσμο.
• Βραβείο έρευνας-καινοτομίας και τεχνολογικής ανάπτυξης στην εταιρεία Institute of Life. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής στην Ευρώπη.
• Βραβείο επώνυμου προϊόντος στην Zeus + Dione, εταιρεία προϊόντων μόδας, που χρησιμοποιεί την ελληνική κληρονομιά και παράδοση ως πηγή έμπνευσης. Συνιδρύτρια της εταιρείας είναι η κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη, σύζυγος του πρωθυπουργού.
• Βραβείο περιβάλλοντος και πράσινης ανάπτυξης στη φαρμακοβιομηχανία Uni-Pharma – Κλέων Τσέτης Φαρμακευτικά Εργαστήρια ΑΒΕΕ.
• Βραβείο εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στην ασφαλιστική εταιρεία Allianz Ελλάδος.
• Βραβείο αύξησης της απασχόλησης στην «Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης». Η εταιρεία, μετά και την απόκτηση του δικτύου της «Μαρινόπουλος», απασχολεί πάνω από 28.000 εργαζομένους.
• Βραβείο ηλεκτρονικής επιχειρηματικότητας στο ηλεκτρονικό σούπερ μάρκετ e-fresh.gr. Διαθέτει περισσότερα από 15.000 επώνυμα προϊόντα και από την έναρξη της λειτουργίας του έχει εξυπηρετήσει πάνω από 400.000 παραγγελίες.
• Βραβείο Νέου Επιχειρηματία στη Χριστίνα Πιστοφίδου, η οποία ίδρυσε το 2014 την εταιρεία γυναικείας ένδυσης Wéngko Molé Ltd.
• Βραβείο αναπτυσσόμενης μικρομεσαίας επιχείρησης στην DUST+CREAM, αλυσίδα καταστημάτων λιανικής πώλησης ιδιωτικής ετικέτας προϊόντων μακιγιάζ.
• Βραβείο νεοφυούς επιχειρηματικότητας στη Nanometrisis, η οποία αποτελεί τεχνοβλαστό του Ινστιτούτου Νανοεπιστήμης και Νανοτεχνολογίας του Εθνικού Κέντρου Ερευνας Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος».
• Βραβείο αυτοδημιούργητου επιχειρηματία στον Νίκο Φαραζή, ο οποίος δραστηριοποιείται στην κατασκευή πολυεστερικών σκαφών αναψυχής και έχει δημιουργήσει την εταιρεία Drago Boats A.E.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline