Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  11:03:44

Κλείνουν θέατρα, γυμναστήρια, κέντρα διασκέδασης και παιδότοποι

Νέα δρακόντεια μέτρα πρόληψης ενάντια στην εξάπλωση του κορωνοϊού ανακοίνωσε ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας. Στην επίσημη ανακοίνωση της ειδικής επιτροπής για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού του υπουργείου Υγείας, ο κ. Τσιόδρας ανακοίνωσε πως τα συνολικά κρούσματα στην Ελλάδα ανέρχονται σε 117, εκ των οποίων 10 χωρίς γνωστή προέλευση μετάδοσης της νόσου.

Μετά την ανακοίνωση του νεότερου απολογισμού όσων έχουν διαγνωστεί θετικοί στον κορωνοϊό, ο Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε νέα μέτρα πρόληψης από τον ιό.

Αποφασίστηκε έτσι, η αναστολή της λειτουργίας των δικαστηρίων για 15 μέρες με εξειδίκευση των μέτρων το επόμενο διάστημα. Επιπλέον, αναστέλλεται για ίσο διάστημα η λειτουργία παιδοτόπων, γυμναστηρίων, θεάτρων, χώρων καλλιτεχνικών εκδηλώσεων και κέντρων διασκέδασης.

Τέλος, ο κ. Τσιόδρας ανακοίνωσε πως μουσεία και αρχαιολογικοί χώροι θα λειτουργήσουν σύμφωνα με τις συστάσεις του υπουργείου πολιτισμού.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline