Πέμπτη 18 Απριλίου 2024  11:05:59

ΗΠΑ: Μέχρι αρχές Ιουνίου οι απαγορεύσεις λόγω κορωνοϊού – 3.000$ επίδομα σε κάθε οικογένεια

Οι Αμερικανοί προσαρμόζονται στη μεγαλύτερη αλλαγή στην καθημερινή ζωή τους από το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Η απομόνωση που επηρεάζει μεγάλα τμήματα της αμερικανικής κοινωνίας, στο πλαίσιο της μάχης για την αποτροπή της εξάπλωσης του COVID-19 είναι πιθανό να διαρκέσει 10 με 12 εβδομάδες ή μέχρι τις αρχές Ιουνίου, σύμφωνα με σημερινή δήλωση του Αμερικανού ΥΠΟΙΚ Στίβεν Μνούτσιν.

Οι Αμερικανοί προσαρμόζονται στη μεγαλύτερη αλλαγή στην καθημερινή ζωή τους από το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Κορωναϊός : Τι θα γίνει με την απαγόρευση κυκλοφορίας – Τα εναλλακτικά σενάρια για τον «σκληρό» Απρίλη

Τα σχολεία είναι κλειστά, οι αθλητικές συναντήσεις έχουν αναβληθεί, ενώ επιχειρήσεις και βιομηχανίες παραμένουν κλειστές, επιτείνοντας τις οικονομικές συνέπειες από την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Το πακέτο οικονομικής υποστήριξης που ολοκληρώνεται στο Κογκρέσο θα συμπεριλαμβάνει την καταβολή εφάπαξ ποσού 3.000 δολαρίων για τις αμερικανικές οικογένειες, ώστε η ομοσπονδιακή τράπεζα των ΗΠΑ (Fed) να μπορέσει να ενισχύσει την αμερικανική οικονομία με ρευστότητας 4 τρισεκατομμυρίων δολαρίων, όπως δήλωσε ο ΥΠΟΙΚ Στίβεν Μνούτσιν

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline