Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  12:13:07

Τα πριβέ πάρτι στη Μύκονο και η μαύρη οικονομία

Οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μία την άλλη για τα ιδιωτικά πάρτι σε βίλες στη Μύκονο που έφερε στο φως η εκπομπή Live News στο MEGA.

Σοκάρουν οι εικόνες από το ιδιωτικό πάρτι που διοργανώθηκε σε βίλα στη Μύκονο κατά τη διάρκεια του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος, στο βίντεο έφερε στο φως η εκπομπή Live News.
Εκατοντάδες άνθρωποι σε πολυτελή βίλα στο νησί των ανέμων, ο ένας δίπλα στον άλλον.

Οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μία την άλλη. Η είσοδος σε αυτά τα πάρτι, που μοιάζουν ιδιωτικά και για φίλους ... έχει τιμοκατάλογο.
Οι τιμές αλλάζουν, από 50 έως και 500 ευρώ, ανάλογα με το πόσο αναγνωρίσιμος είναι ο dj και τις παροχές που προσφέρει το πάρτι, όπως λένε οι μυημένοι. Μαυρη οικονομία κανονικά, θρασύτατα.

Οι τοποθεσίες που βρίσκονται οι βίλες είναι μυστικές και οι καλεσμένοι ενημερώνονται από μήνυμα στα social media.
Στην συνέχεια καταθέτουν το ποσό σε τραπεζικό λογαριασμό, ενώ το μήνυμα διαγράφεται για να μην μένουν αποδείξεις.

Τα πάρτι στις μυκονιάτικες βίλες με το αζημίωτο, είναι κοινό μυστικό στο νησί των Κυκλάδων.
To τριήμερο του Αγίου Πνεύματος διοργανώθηκαν τουλάχιστον τρία πάρτι σε βίλες, μακριά από τα μάτια των αρμόδιων αρχών και χωρίς τους κανόνες ασφαλείας που έχουν θεσμοθετηθεί λόγω κορωνοϊού.

Σημειώνεται ότι το περασμένο Σάββατο σε γνωστό Μπιτς μπαρ στην παραλία της Φτελιάς επιβλήθηκε λουκέτο 60 ημερών και πρόστιμο 20.000 ευρώ για τις εικόνες συνωστισμού που παρατηρήθηκαν.
Το beach bar μπαρ θα παραμείνει ανοιχτό γα τέσσερις ημέρες ακόμη και θα ασκηθεί από τον ιδιοκτήτη έφεση κατά της απόφασης.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline