Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  16:24:38

ΚΙΝΑΛ για τα τρία εκατ. στον Καλογρίτσα

Την παρέμβαση της Δικαιοσύνης ζητάει το ΚΙΝΑΛ με τον εκπρόσωπο τύπου Παύλο Χρηστίδη να θέτει το ερώτημα προς τον Αλέξη Τσίπρα αν ότι έκανε ο Νίκος Παππάς το έκανε μόνος ή κατ' εντολήν κάποιου άλλου.


«'Όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας και σήμερα στο πρώτο θέμα, είναι συνέχεια μιας σειράς αποκαλύψεων που βλέπουμε τις τελευταίες εβδομάδες, είναι επιβεβλημένο να διερευνηθούν σε βάθος και ουσιαστικά από τη δικαιοσύνη διότι κάθε πολίτης ο οποίος παρακολουθεί αναρωτιέται πόσο μεγάλο και πόσο πολυδαίδαλο είναι αυτό το σύστημα το οποίο έφτιαξε η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και εάν αυτά τα έκανε ο κος Παππάς μόνος του ή έδινε κάποιος άλλος εντολή, τι γνώριζε ο κος Τσίπρας; προφανώς ο παιδονόμος δεν έκανε δουλειά στο ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι σαφές προς όλους το τι πήγε να γίνει και με τις τηλεοπτικές άδειες πριν λίγα χρόνια. Δεν ενδιέφερε το ΣΥΡΙΖΑ να βάλει τάξη στα πράγματα. Τον ενδιέφερε να κάνει συγκεκριμένες πράξεις για να ελέγξει τα μέσα μαζικής ενημέρωσης» δήλωσε ο Παύλος Χρηστίδης.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline