Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  12:12:55

Στις 91 ανήλθαν οι προσφορές εταιρειών για τις μάσκες στα σχολεία

Στις 91 ανήλθαν οι προσφορές εταιρειών που κατατέθηκαν στο διαγωνισμό προμηθειών μασκών για τους μαθητές όλων των σχολείων της χώρας, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) Δημήτρη Παπαπαστεργίου.


Όπως δήλωσε ο κύριος Παπαστεργίου, κατά την κοινή συνέντευξη Τύπου με τους συναρμόδιους υπουργούς για την έναρξη της σχολικής χρονιάς, η εξέταση των προσφορών αυτών ξεκίνησε ήδη με τη συμμετοχή παρατηρητή της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας και θα ολοκληρωθεί άμεσα.
Σημειώνεται πως ο διαγωνισμός διενεργείται από την ΚΕΔΕ.

Επίσης, διαβεβαίωσε ότι έγκαιρα όλα τα σχολεία, πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς, θα έχουν προμηθευτεί τις μάσκες που τους αναλογούν.
Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, υπογράμμισε ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση συμβάλλει καθοριστικά στην εθνική προσπάθεια για μια ασφαλή σχολική χρονιά.
Στο πλαίσιο αυτό, προσέθεσε, έχει επιδοθεί σ΄έναν «αγώνα δρόμου» και ήδη έχουν προσληφθεί οι καθαρίστριες, έχουν αγοραστεί αντισηπτικά κ.ά..
Το μηνιαίο κόστος αγοράς αντισηπτικών για τα σχολεία πανελλαδικά υπολογίζεται σ΄ ένα 1 εκατομμύριο ευρώ, όπως ενημέρωσε.
Online

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline