Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  13:33:13

Μητσοτάκης : Ρύθμιση για αναστολή πλειστηριασμών και οικονομικό επίδομα τα Χριστούγεννα

Ρύθμιση από το υπουργείο Δικαιοσύνης για αναστολή των πλειστηριασμών καθώς και οικονομική ενίσχυση των αδύναμων οικονομικά νοικοκυριών προανήγγειλε από τη Βουλή ο Κυριάκος Μητσοτάκης.


Ρύθμιση από το υπουργείο Παιδείας για αναστολή των πλειστηριασμών καθώς και οικονομική ενίσχυση των αδύναμων οικονομικά νοικοκυριών προανήγγειλε από τη Βουλή ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στην τριτολογία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε δεκτές προτάσεις που κατέθεσαν οι πολιτικοί αρχηγοί και στο πλαίσιο αυτό ο πρωθυπουργός αναφερόμενος στην αναστολή των πλειστηριασμών, τόνισε ότι «θα υπάρξει με σχετική ρύθμιση που θα φέρει το υπουργείο Δικαιοσύνης».

Κορωνοϊός : Χριστουγεννιάτικος εφιάλτης – Εισηγήσεις για παράταση του lockdown
Σε ό,τι αφορά ειδικότερα τις προτάσεις Τσίπρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι θα υπάρξει οικονομική ενίσχυση των αδύναμων νοικοκυριών τα Χριστούγεννα.
Το πώς, με ποιο τρόπο καθώς και το πότε ακριβώς, ο πρωθυπουργός είπε ότι θα εξειδικευτεί από το οικονομικό επιτελείο υπογραμμίζοντας ότι «η κυβέρνηση θα σταθεί όπως το έχει κάνει μέχρι σήμερα κοντά στους συμπολίτες μας που έχουν περισσότερη ανάγκη».

 

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline