Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  11:33:29

Πότε θα αυξηθούν οι ημερήσιες δόσεις των εμβολιασμών στην Ελλάδα

Σχετικά με το πλάνο αύξησης των καθημερινών εμβολιασμών στη χώρα μας, ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Ταραντίλης τόνισε πως δύο πράγματα παίζουν ρόλο:


• Να υπάρχουν επιπλέον δόσεις και να εντάσσονται στο σύστημα επιπλέον εμβολιαστικά κέντρα.
• Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πρόσθεσε πως πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι με βάση τα έως τώρα δεδομένα ώστε να πετύχουμε τους στόχους.

Πρόσθεσε επίσης πως στόχος της κυβέρνησης για τον εμβολιασμό μέχρι τον Ιούνιο είναι να έχει πετύχει το πολυπόθητο 70%, ώστε να εξασφαλιστεί η ανοσία.

Η διαδικασία του εμβολιασμού στη χώρα μας είναι ικανοποιητική. Είναι στον μέσο όρο των χωρών της Ευρώπης. Αν κοιτάξουμε και τις άλλες χώρες, στην Ελλάδα η κατάσταση έχει προχωρήσει βάσει και των δόσεων που έχουμε λάβει. Όσο έρχονται δόσεις, όσο εντάσσονται εμβολιαστικά κέντρα, τόσο περισσότεροι εμβολιασμοί θα γίνονται. Είμαι αισιόδοξος ότι θα πάμε σύμφωνα με το πλάνο. Ο στόχος της κυβέρνησης για τους εμβολιασμούς είναι μέσα στο καλοκαίρι να επιτύχουμε το πολυπόθητο 70%».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline